25 graden noord


Zuideind 25 9525 TJ Drouwenerveen
0630574714 Klik om te bellen

Over 25 graden noord

Groepsaccommodaties 25° Noord in Drouwenerveen, Drenthe heeft jouw geschikte groepsaccommodatie voor een schoolreisje, familieuitje, werkweek of vriendenuitje. Het noordhuis is geschikt voor groepen tot 44 personen. De Noordhuisjes is een hele bijzondere accommodatie verscholen in het groen en geschikt voor maximaal 14 personen. 

Fikkie stoken, blote voeten in de modder, survivallen, ravotten en marshmallows rond het kampvuur zijn een aantal ingrediënten voor een verblijf bij 25 Graden Noord.

Of je nu kiest voor het Noordhuis met plek voor 44 personen, de Noordhuisjes van 14 personen of één van de 4 persoons natuurhuisjes, je mag tijdens het verblijf gebruik maken van het grote terrein vol avontuur.

De accommodaties liggen op een schitterend terrein van 2 hectare met een zwemvijver, survivalbanen, klimwand, sportveld, strandvolleybalveld en bos. Kortom vervelen is een opgave. 

Naast het overnachten kun je allerlei leuke activiteiten en uitjes bijboeken. Je kunt dan denken aan Expeditie Robinson, meerkamp, kanoën, bootcamp, survivallen, klimmen, boogschieten, mikken, blaaspijpschieten, vlotten bouwen en varen en nog veel meer. Of dompel je onder in de wereld van bushcraft met vuur maken, lepel snijden en eten uit de natuur. 

Naast het overnachten in de groepsaccommodatie kun je bij ons ook op bivak. Op ons ruime terrein kun je prima avonturen beleven. Tussen de bomen of op een open plek, jij kiest zelf waar je je eigen bivak gaat bouwen. Deze bivak hut wordt jouw onderkomen voor de nacht! Je mag gebruik maken van onze balken, touwen en zeilen. Voordat je kan beginnen krijg je een korte les waarin we je de twee belangrijkste knopen leren om zelf je hut stevig in elkaar te knopen. Als iedereen klaar is met het bouwen van zijn of haar bivak, is het tijd om je eigen maaltijd te gaan bereiden op het kampvuur

Waarom 25° Noord?

  • Heerlijk slapen tussen het groen
  • Voor grote en kleinere groepen
  • Het hele jaar door te boeken
  • Een enthousiast team dat voor je klaarstaat
  • Kindvriendelijk terrein
  • Ruim terrein om je te vermaken
  • Uitje uitbreiden met een ontbijt, lunch, diner en drinken

Foto's

Groepsaccommodatie het Noordhuis

25 graden noord in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie
Kampeerboerderij

Faciliteiten

Draadloos internet
Jeu de boule baan
Kampvuurplaats
Snackbar
Speelweide
Terras
Voetbalveld
Warm en koud water
Zwemvijver

Groepsgrootte

Groepen tot 10 personen
Groepen tot 25 personen
Groepen tot 50 personen

Aangesloten bij

Groepsaccommodaties Nederland
Sgad

Onze locatie

25 graden noord


Zuideind 25 9525 TJ Drouwenerveen
0630574714 Klik om te bellen