Artikel afbeelding

Reveilweken

De Reveilweken worden elk jaar georganiseerd door Near East Ministry (NEM) voor christenen uit Nederland en België. In de zomer zijn er drie Reveilweken, waarvan er twee plaatsvinden op het NEM-centrum en één op de Kroeze Danne in Ambt Delden. Naast deze drie weken is er rond het Hemelvaartweekend een Mini-Reveilweek op het NEM-centrum.

Het thema van 2018 is Koninklijk Kiezen. Net zoals bij Jozef kan er kan heel wat gebeuren in je leven. Koninklijk Kiezen maakt dat je steeds meer op Jezus Messias gaat lijken.

Wat maakt een Reveilweek uniek?

  • Iedereen – jong en oud – heeft een eigen kleine groep heeft, waar tijd is voor gesprek en doorpraten naar aanleiding van de Bijbelstudies. Er zijn dus naast gezamenlijke samenkomsten ook bijeenkomsten in de kleine groepen. ‘s Middags zijn er workshops en seminars.
  • Ervaren, bekwame pastorale werkers maken tijd voor je vrij als je wilt doorpraten, advies of gebed wilt voor persoonlijke kwesties.
  • De conferenties hebben hetzelfde thema dat vanuit de Bijbel praktisch wordt uitgewerkt, in verbondenheid met Israël en de Joodse wortels ons christelijke geloof.
  • Onze kinder- en tienerprogramma’s zijn populair; talloze ouders móeten weer naar de Reveilweek terugkomen!
  • Tijdens Reveilweek 1, op de Kroeze Danne, is er een team van Doventolken beschikbaar.

Data, locaties en kosten van de Reveilweken 2018

Mini-Reveilweek: 9-13 mei (NEM-terrein, Voorthuizen)
Reveilweek 1: 21 juli – 27 juli (de Kroeze Danne, Ambt Delden)
Reveilweek 2: 28 juli – 3 augustus (NEM-terrein, Voorthuizen)
Reveilweek 3: 4-10 augustus (NEM-terrein, Voorthuizen)

Aanmelden voor een van de Reveilweken

Vanaf 13 februari 20.00 uur kunt u zich op website van de Near East Ministry www.nemnieuws.nl aanmelden voor een van de Reveilweken.

Als daggast langskomen

Kun je er niet de hele week bij zijn, kom dan als daggast naar de Reveilweek. Je bent elke dag vanaf 15.00 uur van harte welkom! Tijdens de Mini-Reveilweek van donderdag tot en met zaterdag en tijdens de zomer conferenties van zondag tot en met donderdag.

Een dagkaart kost tien euro per persoon. We verwelkomen je bij de balie, waar je je kunt registreren. Je ontvangt dan meteen een badge en programmaboekje. Let op: de balie is alleen tussen 15.00 en 15.30 uur open. Onze koffie en thee zijn gratis; maaltijdbonnen zijn bij de balie te verkrijgen.

Belangrijke informatie:

  • De Reveilweek is een alcohol- en drugsvrije conferentie

Op February 7, 2018