Boerderij de Vrije Geest


Wolfsstraat 3 7227 DP Toldijk
0575-470867 Klik om te bellen

Over Boerderij de Vrije Geest

Groepsruimte met grote vuurplaats voor max 22 pers.

Nieuwe groepsaccommodatie geopend januari 2017. Mooie grote gezellige groepsruimte, geheel vrij in de natuur met grote vuurplaats. De accommodatie is voorzien van een open haard, volledige grote keuken, extra koelkast, vloerverwarming, pooltafel, darts en buiten een grote vuurplaats, bbq, wokbrander, grote picknicktafels en jacuzzi met veranda voorzien van openhaard en zwemvijver. Er zijn 3 badkamers met in totaal 4 douches, 4 toiletten en 9 wastafels. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals 4-pits whirlpool fornuis, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. Er zijn 2 mooie gezellige slaapzalen met elk 10 goede nieuwe bedden met ieder een eigen badkamer met toilet. In de groepsruimte kun je ook nog slapen of op de naastgelegen minicamping. Neem zelf je lakenpakket of slaapzak mee of huur een lakenpakket bij ons. 

Geheel vrij om met een groep samen te zijn en een gezellige tijd te vieren. Veel groepen hebben we al gehad en genoten van de rust en de ruimte en de mooie grote vuurplaats! Vrienden, vriendinnen, collega's, workshops etc. Allemaal in volle privacy. Muziek, dans, vuur. Koelkasten en een vriezer aanwezig. Tevens hebben we nog een naastgelegen minicamping. Hout t.b.v. vuurplaats kun je zelf meenemen of je kan een netje hout kopen bij ons voor €6,00 per netje. 

Wil je een catering voor ontbijt, lunch of diner dan hebben wij daar een eerste klas kok voor. Je kunt ook bbq vlees en salades bestellen bij onze buren, vleesboerderij Garritsen wolfsstraat nr. 5.

Wel een lakenpakket meenemen met hoeslaken of bij ons huren a 12,50 pp.

Gehele buitenterrein, zwemvijver, groot terras, weides, wandelpaden, prive-minicamping, krachtplekken, chakrapad. 

Huisregels:

Gewoon lekker relax en wat je als normaal mag verwachten. Wij hebben een recreatieve vergunning met groepsruimte, dus geen feestruimte. Muziek mag buiten maar relax i.v.m. vroegslapers. Na tienen geen muziek meer buiten. De muziek draagt op het open landschap nogal ver. muziek op normaal niveau binnen, tot 23.00 uur. Houd rekening met de andere gasten.

Indien je de jacuzzi wilt gebruiken, vragen we een bijdrage van € 50,00 per groep i.v.m. Schoonmaak en nieuwe filters.

Foto's

Boerderij de Vrije Geest in het kort

Soort groepsaccommodatie

Boerderijlodges
Groepsaccommodatie
Kampeerboerderij

Faciliteiten

Bar
Draadloos internet
Jeu de boule baan
Kampvuurplaats
Speelweide
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Voetbalveld
Warm en koud water
Zwemvijver

Groepsgrootte

Groepen tot 25 personen

Aangesloten bij

SVR

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

Boerderij de Vrije Geest


Wolfsstraat 3 7227 DP Toldijk
0575-470867 Klik om te bellen