De Buiteling


Elburgerweg 40 7345 EG Wenum Wiesel
055 3122066 Klik om te bellen

Over De Buiteling

De Buiteling is een moderne groepsaccommodatie gelegen op de Veluwe tussen Apeldoorn en Vaassen. Een perfecte plek voor het houden van schoolkampen en werkweken. Naast scholen ontvangen wij ook veel families en verenigingen. In het laagseizoen ontvangen wij bedrijven voor vergaderen of teambuilding, voor conferenties en studiedagen. Om al deze verschillende groepen een passend groepsverblijf te bieden hebben wij onze voorzieningen op een hoger niveau gesteld dan de meeste kamphuizen.

Zo heeft De Buiteling geen slaapzalen maar slaapkamers. De slaapkamers bevinden zich in het souterrain waar het na een warme dag nog koel genoeg is om lekker te kunnen slapen. Vergelijk dat maar eens met de traditionele kampeerboerderij. Daarnaast is het gehele gebouw uitgerust met een milieu vriendelijk systeem dat voorziet in zowel vloerverwarming als vloerkoeling. Voor groepsovernachtingen is onze accommodatie daarom het gehele jaar geschikt.

De meeste groepen huren De Buiteling op basis van zelfverzorging. Uiteraard is het ook mogelijk om een gedeelte hiervan of alles uit te besteden aan ons of een van onze partners.

Een extra welkom voor scholen en verenigingen uit de stedendriehoek. Die bezoeken ons natuurlijk op de fiets en besparen daarmee veel geld. Zelfs uit andere delen van Gelderland en Overijssel komen scholen op de fiets. Voor gasten van nog verder weg die toch willen fietsen hebben wij goedkope huurfietsen (€4,- per dag)

Foto's

De Buiteling in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Draadloos internet
Fietsverhuur
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Voetbalveld
Warm en koud water
Wasmachine

Groepsgrootte

Groepen tot 100 personen
Groepen tot 50 personen

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

De Buiteling


Elburgerweg 40 7345 EG Wenum Wiesel
055 3122066 Klik om te bellen