De Buitenhorst, luxe groepsaccommodatie


Franse Baan 4 5374 RS Schaijk
0486-464686 Klik om te bellen

Over De Buitenhorst, luxe groepsaccommodatie

De Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid in combinatie met sfeer en luxe maakt van De Buitenhorst een unieke belevenis. Gelegen tegen natuurgebied De Maashorst; geschikt voor families, vriendengroepen of verenigingen. Eindeloos genieten van de rust en ruimte of eropuit trekken voor een gezellig uitstapje.

De Buitenhorst beschikt over 4 accommodaties die los van elkaar of gekoppeld gehuurd kunnen worden.

De Bonte Koe - 26 personen

De Bonte Koe beschikt over een grote woonkamer, voorzien van alle gemakken zoals televisie, DVD speler, openhaard en geluidsinstallatie.

In de bar is een tapinstallatie aanwezig. Op verzoek leveren wij fusten Heineken van 10, 30 en 50 liter. Andere biersoorten op aanvraag.
De Bonte Koe beschikt over een goed ingerichte keuken waarin alle moderne faciliteiten aanwezig zijn zoals een 6 pitsgasfornuis, koelkast, magnetron, oven en vaatwasmachine(inclusief afwasmiddel). Tevens zijn er een koffiezetapparaat (inclusief koffiefilters) en waterkoker aanwezig. Kamerindeling: 9 slaapkamers met 8 badkamers (3 kamers-2 personen, 5 kamers - 3 personen en 1 kamer - 5 personen)

De Bonte Koe heeft een eigen terras.

De Ontginning - 24 personen

24 personen - 

De Ontginning beschikt over een ruime woonkamer met grote bar en open keuken. In de gezellige woonkamer zijn een open haard, TV, DVD speler en geluidsinstallatie aanwezig. De grote bar is voorzien van een tapinstallatie. Op verzoek leveren wij fusten Heineken van 10, 30 en 50 liter. Andere biersoorten op aanvraag. 
 
De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur (een 5 pitsgas- fornuis, koelkast, magnetron, oven, diepvries en vaatwasmachine-met afwasmiddel). Tevens zijn er een koffiezetapparaat (inclusief koffiefilters) en waterkoker aanwezig. De Ontginning heeft een eigen terras. Kamerindeling: 9 slaapkamers met 7 badkamers (3 kamers - 2 personen en 6 kamers -3 personen.

De Bosrand - 17 personen 

De naam zegt het al: de accommodatie ligt aan een fraaie bosrand. De Bosrand biedt u een gezellig ingerichte woonkamer die beschikt over een open haard, TV, DVD speler en geluidsinstallatie. De keuken is met twee brede schuifdeuren te scheiden van de woonkamer en is voorzien van luxe inbouwapparatuur (een 5 pitsgasfornuis, koelkast, magnetron, oven, diepvries en vaatwasmachine-met afwasmiddel). Tevens zijn er een koffiezetapparaat (inclusief koffiefilters) en waterkoker aanwezig. De Bosrand heeft een eigen terras. Kamerindeling: 7 slaapkamers met 7 badkamers (4 kamers - 2 personen en 3 kamers - 3 personen)

De Ouwe Stal - 10 personen

Deze accommodatie biedt u een gezellig ingerichte woonkamer die beschikt over een open haard, TV, DVD speler en geluidsinstallatie. In de goed ingerichte keuken zijn alle moderne faciliteiten aanwezig zoals een 5 pitsgasfornuis, koelkast, magnetron, oven en vaatwasmachine. Tevens is WIFI kosteloos beschikbaar. U heeft in De Ouwe Stal de beschikking over 4 ruime slaapkamers voorzien van twee losse eenpersoonsbedden (boxsprings). De kamers hebben elk een modern ingerichte badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Kamerindeling:  4 kamers met 4 badkamers (3 kamers - 2 personen en 1 kamer voor 4 personen)

De Ouwe Stal heeft een eigen terras, tuin en een eigen oprit. 

Combinaties

  • De Ontgining Plus (De Bosrand en De Ontginning): 41 personen
  • De Bonte Koe Plus (De Bonte Koe en de slaapkamers van De Ontgining): 50 personen
  • De hele Buitenhorst (De Bonte Koe, De Ontginning en De Bosrand): 67 personen

Gezellige activiteiten voor de hele groep

De Buitenhorst is gevestigd aan de rand van natuurgebied ‘De Maashorst’ in Schaijk (Noord-Brabant) en is een ideaal vertrekpunt voor diverse activiteiten. Wandelroutes over het boerenland en mooie fietsroutes zijn in de directe omgeving te vinden maar u kunt bijvoorbeeld ook Ravenstein of Grave bezoeken. Mogelijkheden genoeg dus!


De Buitenhorst op het eigen terrein leuke speelmogelijkheden zoals een speeltoestel, zandbak en diverse soorten skelters. Daarnaast zijn er twee jeu de boulebanen, een tafeltennistafel, speelveld en een volleybalveld aanwezig voor een sportieve middag. Wilt u liever op een actieve manier de omgeving verkennen? Dan zijn er eindeloos veel mogelijkheden in de buurt van onze groepsaccommodatie: Wat dacht u bijvoorbeeld van een solextocht, een wedstrijd boerengolf, rallyrijden, GPS-tochten per fiets of karten? We helpen u graag op weg!

Natuurgebied de Maashorst

Natuurgebied De Maashorst biedt u ruim 3.500 hectare aan prachtige natuur. Het is daarmee het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. Geniet van een bijzonder gevarieerd natuur- en cultuurlandschap. Ervaar het buitenleven! Het Brabantse groenehart, trakteert u op prachtige bossen en heidevelden, indrukwekkende stuifduinen, vennen, weiden en spannende kronkelbeekjes.
Laat u verrassen door flora en fauna. (www.demaashorst.nl)

Foto's

De Buitenhorst vanuit de lucht

De Buitenhorst, luxe groepsaccommodatie in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Draadloos internet
Jeu de boule baan
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Warm en koud water
Wasmachine

Groepsgrootte

Groepen tot 100 personen

Aangesloten bij

Groepsaccommodaties Nederland
Horeca Nederland
Stergroep
VeKaBo

Onze locatie

De Buitenhorst, luxe groepsaccommodatie


Franse Baan 4 5374 RS Schaijk
0486-464686 Klik om te bellen