De Harmsdobbe Kampeerboerderij


Nije Drintse Wei 1 9243 SE Bakkeveen
0516541419 Klik om te bellen

Over De Harmsdobbe Kampeerboerderij

Grote groepsaccommodatie max. 70 personen, kleine groepsacco. max 32 personen. Het is een voormalige boerderij met een prachtige ligging langs de bosrand. Er is hier veel ruimte, mogelijkheid voor kampvuur, er is een overdekt terras, mooi klimtoestel voor de kids, groot veld. Via het aangrenzende natuurgebied loopt u in 10 minuten naar een verwarmd openlucht zwembad, midged-golf baan,doolhofpark met speeltuin Wij zijn zeer geschikt voor kinderkampen, scoutinggroepen, sportverenigingen (trainingsweekend), muziekverenigingen (oefenweekend), scholen, vrienden- en familieweekenden etc.
U kunt bij ons logeren al vanaf € 9.= p.p.p.n. Meer info op onze website.

Dit is een unieke plek voor jong en oud, hier kunnen kinderen nog echt lekker kind zijn. Lekker rennen, vuurtje stoken, genieten van onze geiten en ezels, en volop de ruimte. Ook kun je vlakbij ons een boerderij bezoeken waar je de kalfjes kunt bezoeken. Dus jullie zijn van harte welkom op onze boerderij, een mooie plek die we graag met jullie willen delen.

Stichtingen die kinderkampen organiseren moeten vaak letten op hun budget, bezoek onze website en jullie zullen zien dat het bij ons zeer betaalbaar is. Wanneer er een weekkamp georganiseerd moet worden zijn de prijzen op aanvraag.

DUS, UNIEKE LOCATIE, ZEER BETAALBAAR, EENVOUDIG EN NETJES: KOM NAAR DE HARMSDOBBE IN BAKKEVEEN.

Foto's

entree

De Harmsdobbe Kampeerboerderij in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie
Kampeerboerderij

Faciliteiten

Draadloos internet
Speelweide
Terras
Voetbalveld
Warm en koud water

Groepsgrootte

Groepen tot 100 personen
Groepen tot 50 personen

Aangesloten bij

Vvv

Onze locatie

De Harmsdobbe Kampeerboerderij


Nije Drintse Wei 1 9243 SE Bakkeveen
0516541419 Klik om te bellen