De Heidebloem


Noordhoekstraat 5 5374 SC Schaijk
0486-461525 Klik om te bellen

Over De Heidebloem

De Heidebloem

Ervaar de rust en stilte van de Heidebloem, gelegen in het buitengebied van Schaijk, 
vlak bij natuurgebied de Maashorst. 

De Heidebloem beschikt over 5 groepsaccommodaties: 
de Heidebloem*** 
de Heideheuvel**** 
de Heidehof***** 
de Heidegaard**** 

(nieuw)de Heidehut****

De Heidebloem is een gezellig ingerichte accommodatie dat mogelijkheden biedt tot 40 personen. Er zijn diverse slaapvertrekken die variëren in ruimte waar u en uw gezelschap uit kunnen kiezen. 
In de accommodatie vindt u een knusse huiskamer, een daaraan grenzende eetgelegenheid en een bar. Natuurlijk kunt u terecht in de goed uitgeruste keuken, die van alle gemakken voorzien is. 
Er zijn aparte dames- en herenbadkamers die bestaan uit ieder twee toiletten en drie douches. 
Alles is gelijkvloers en voorzien van plavuizen met vloerverwarming. Verder is er ook nog een terras met veel privacy. 

De Heideheuvel is een accommodatie dat mogelijkheden biedt voor groepen tot 30 personen. Er zijn diverse slaapvertrekken die allen voorzien zijn van een eigen wasgelegenheid. Er zijn twee badkamers voor dames en heren met ieder drie douches en vier wastafels. Accommodatie de Heideheuvel is geschikt voor mindervalide gasten, er is een aangepaste badkamer aanwezig. 
In de accommodatie vindt u een knusse huiskamer met voldoende zitplaatsen en een daaraan grenzende eetgelegenheid. Het geheel is zeer ruim van opzet. U heeft de beschikking over een goed uitgeruste keuken met diverse keukenapparaten.  Alles is gelijkvloers en voorzien van plavuizen met vloerverwarming. 

De Heidehof is een luxe accommodatie dat mogelijkheden biedt voor groepen tot 24 personen. Er zijn 12 ruime kamers, die het gevoel geven midden in de natuur te overnachten. 
Alle kamers hebben twee éénpersoonsbedden, een t.v., zithoek en een luxe badkamer. 
De slaapvertrekken zijn te bereiken per trap maar voor de minder valide gasten is er een traplift beschikbaar. De Heidehof heeft een grote living die sfeervol ingericht is met zithoek en eetkamer gedeelte. De living is voorzien van een flatscreen, DVD en muziekinstallatie. U kunt gebruik maken van de ruime en professionele keuken die van alle gemakken voorzien is. 

De Heidegaard bestaat uit een centrale ruimte waar achter 4 aparte slaaplodges zijn gesitueerd. Het geheel heeft een moderne, sfeervolle uitstraling. 
In de centrale ruimte kunt u gezellig onthaasten in de grote living, die voorzien is van een bar en voldoende zitgelegenheden. De open keuken is van alle gemakken voorzien en nodigt uit om gezamenlijk lekker te koken. Vanuit de living kunt u de kinderen in de gaten houden die zich wel vermaken in de grote speeltuin. Uw groep kan ook gebruik maken van de grote binnentuin met terras. De Heidegaard wordt verhuurd op basis van zelf verzorging maar als u eens geen zin heeft om te koken doen wij dat voor u. 

De Heidehut bestaat uit een centrale ruimte waar achter 3 aparte slaaphutten zijn gesitueerd. Onze nieuwste accommodatie is uit hout vervaardigd en heeft hierdoor een natuurlijke uitstraling. De natuurlijke inrichting met veel houten accenten en ruime opzet maken van de Heidehut iets heel bijzonders. De Heidehut heeft een sfeervolle huiskamer en drie aparte ruime slaaphutten. Iedere hut heeft 3 slaapkamers voor 2 personen. Natuurlijk ontbreekt een badkamer met douche en toilet niet. In de grote binnentuin met terras is het zeker goed toeven met uw groep.

Voor de gasten van de groepsaccommodaties is het gebruik van de voorzieningen op het park uiteraard geheel gratis. Tevens bieden wij u de mogelijkheid tot complete maaltijdverzorging. 
Van ontbijt, lunch tot diner, maar ook bijvoorbeeld gourmet of barbecue. 
U heeft met uw groep, ongeacht de groepsgrootte altijd de gehele accommodatie tot uw beschikking. 
In de omgeving is een overvloed aan recreatie mogelijkheden, ook kunt u wandelen of fietsen in de bossen, Recreatiepark de Heidebloem verhuurd ook fietsen. 

Tot ziens op de Heidebloem!

Foto's

Heidehof

De Heidebloem in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Draadloos internet
Jeu de boule baan
Snackbar
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Voetbalveld
Warm en koud water
Zwembad

Groepsgrootte

Groepen tot 50 personen

Aangesloten bij

Groepenbrabant.nl
Groepsaccommodaties Nederland
Recron
Vvv

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

De Heidebloem


Noordhoekstraat 5 5374 SC Schaijk
0486-461525 Klik om te bellen