De Pastorie Lage Mierde


Dorpsplein 26/27 5094 GJ Lage Mierde
013 5091969 Klik om te bellen

Over De Pastorie Lage Mierde

Bent u op zoek naar een speciale accommodatie voor groepen? Dan is De Pastorie precies wat u zoekt. Deze accommodatie vindt u in het gemoedelijke dorpje Lage Mierde. Zoals de naam u waarschijnlijk al doet vermoeden, is het inderdaad de voormalige woning van de pastoor die zich recht tegenover de kerk bevindt. Onze accommodatie voor groepen is luxe en gezellig ingericht, maar de mooie karakteristieke kenmerken en authentieke details ontbreken zeker niet.

Luxe overnachten in deze accommodatie voor groepen
Onze accommodatie is een heerlijke locatie voor families, vriendengroepen of andere gezelschappen. Dit historische pand is voorzien van moderne badkamers en een compleet ingerichte keuken, maar de karakteristieke kenmerken en authentieke details zijn intact gebleven. U vindt onze accommodatie in Lage Mierde, een lief dorpje in Brabantse sferen. U komt hier helemaal tot rust, maar ook voor de actievelingen is er voldoende te beleven in zowel de directe omgeving als wat verder weg. Het is helemaal aan u!

Comfortabel en rolstoelvriendelijk
In onze accommodatie zijn er goede voorzieningen voor mindervalide gasten. Het gehele pand is grotendeels rolstoelvrij en er zijn brede doorgangen. Ook de tuin is door de paden een fijne plek voor mindervaliden. Wilt u onze accommodatie voor groepen reserveren of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul het reserveringsformulier op de website in of neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13 - 509 1969. Wij staan u graag te woord.

Foto's

Het pand

De Pastorie Lage Mierde in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Draadloos internet
Snackbar
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Warm en koud water
Wasmachine

Groepsgrootte

Groepen tot 25 personen

Aangesloten bij

Vvv

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

De Pastorie Lage Mierde


Dorpsplein 26/27 5094 GJ Lage Mierde
013 5091969 Klik om te bellen