De Strandhoeve


Uiterdijkenweg 59 8372 VL Baarlo
0527 203791 Klik om te bellen

Over De Strandhoeve

Onze centraal gelegen groepsaccommodatie 'SuyderZee' is een prachtige, 5 sterren groepsaccommodatie. Slaap heerlijk op luxe boxsprings en geniet van privé sanitair op iedere themaslaapkamer die u in woord en beeld verteld over onze prachtige omgeving. De accommodatie bestaat uit twee delen: OudLand, met 9 kamers tot 34 personen en Nieuwland, met 6 kamers tot 22 personen. OudLand en NieuwLand zijn aan elkaar te koppelen tot een groepsaccommodatie voor 50 personen en kunnen ook los van elkaar worden geboekt.

De moderne, goed geoutilleerde keuken is van alle gemakken voorzien.
Liever volledig verzorgd? Vraag naar de cateringmogelijkheden voor (luxe) (meergangen) ontbijt, lunch en diner, barbecue of pizza's bakken in de houtgestookte pizza-oven. Heerlijk slapen op luxe boxsprings en genieten van privé sanitair op iedere themaslaapkamer.

Bent u op zoek naar een leuk uitje voor uw groep? Het historische handelsstadje Blokzijl en Nationaal Park Weerriben-Wieden liggen op een steenworp afstand. Activiteitencentrum De Strandhoeve heeft zo'n 60 actieve, recreatieve en creatieve activiteiten voor u in petto. Speel CSI of zoek puzzelend uw weg met de TukTuk, step of kano. Plezier voor jong en oud gegarandeerd.

De Strandhoeve beschikt ook over een luxe Bed&Breakfast met 7 kamers. Kijk voor meer informatie op www.destrandhoeve.nl/bedandbreakfast

Foto's

SuyderZee keuken en eethoek
Huiskamer SuyderZee
SuyderZee Bar
SuyderZee slaapkamer Blokzijl
SuyderZee badkamer Emmeloord

De Strandhoeve in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Bar
Draadloos internet
Eigen badkamer op iedere slaapkamer
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Voetbalveld
Warm en koud water

Groepsgrootte

Groepen tot 50 personen
Groepen van meer dan 100 personen

Aangesloten bij

Anwb
Horeca Nederland
Recron
Recron, Vebon
Vvv

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo De Strandhoeve

De Strandhoeve

De Strandhoeve


Uiterdijkenweg 59 8372 VL Baarlo
0527 203791 Klik om te bellen