De Strandhoeve groepsaccommodatie SuyderZee


Uiterdijkenweg 58 8316 RS Marknesse
0527 203791 Klik om te bellen

Over De Strandhoeve groepsaccommodatie SuyderZee

Onze centraal gelegen groepsaccommodatie 'SuyderZee' is een prachtige, 5 sterren groepsaccommodatie. Slaap heerlijk op luxe boxsprings en geniet van privé sanitair op iedere themaslaapkamer die u in woord en beeld verteld over onze prachtige omgeving. De accommodatie bestaat uit twee delen: OudLand, met 9 kamers tot 30 personen en Nieuwland, met 6 kamers tot 20 personen. OudLand en NieuwLand zijn aan elkaar te koppelen tot een groepsaccommodatie voor 50 personen en kunnen ook los van elkaar worden geboekt.

De moderne, goed geoutilleerde keuken is van alle gemakken voorzien.
Liever volledig verzorgd? Vraag naar de cateringmogelijkheden voor (luxe) (meergangen) ontbijt, lunch en diner, barbecue of pizza's bakken in de houtgestookte pizza-oven. Heerlijk slapen op luxe boxsprings en genieten van privé sanitair op iedere themaslaapkamer die u in woord en beeld verteld over onze prachtige omgeving.

Bent u op zoek naar een leuk uitje voor uw groep? Het historische handelsstadje Blokzijl en Nationaal Park Weerriben-Wieden liggen op een steenworp afstand. Activiteitencentrum De Strandhoeve heeft zo'n 60 actieve, recreatieve en creatieve activiteiten voor u in petto. Speel CSI of zoek puzzelend uw weg met de TukTuk, step of kano. Plezier voor jong en oud gegarandeerd.

Jan en Annet Sweere verwelkomen u graag in Bed and Breakfast De Strandhoeve, uw garantie voor kwaliteit, rust en gastvrijheid. In de verbouwde boerderij heeft u de keuze uit maar liefst 7 themakamers, waarbij De Strandhoeve zich wereldbreed heeft georiënteerd. Wilt u de ultieme Bed and Breakfast beleving ervaren in de typisch Engelse stijl of waant u zich liever in Afrikaanse sferen? Slaapt u in The Big Apple, het klassieke Bretagne of het oude China. En natuurlijk ontbreekt de Hollandse kamer niet. Overnachten in Bed & Breakfast De Strandhoeve is een belevenis op zich! Daarna geniet u van een heerlijk ontbijt in de sfeervolle ontbijtkamer. Dit wordt vers voor u gemaakt en bestaat veelal uit biologische en streekproducten.

Foto's

Huiskamer SuyderZee

De Strandhoeve groepsaccommodatie SuyderZee in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Bar
Draadloos internet
Privé badkamer op iedere slaapkamer
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Warm en koud water

Groepsgrootte

Groepen tot 50 personen

Aangesloten bij

Anwb
Horeca Nederland
Vvv

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

De Strandhoeve groepsaccommodatie SuyderZee


Uiterdijkenweg 58 8316 RS Marknesse
0527 203791 Klik om te bellen