De Suikerberg


Baden Powellweg 1 5175 PC Loon op Zand
06 218 458 54 Klik om te bellen

Over De Suikerberg

Kom met jouw gezelschap logeren in ons sfeervolle (groeps)vakantiehuis met 16 slaapkamers voor 50 personen. Je loopt, zonder een weg over te steken, Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen in en het is gelegen op 5 km van de Efteling. 

Informatie over het groepverblijf

De woonkamer heeft een grote eethoek waar je samen aan boomtafels kunt eten. Er zijn 2 zithoeken met tv, dvd en openhaard. De 2 grote schuifpuien geven vanuit de woonkamer uitzicht op het terras en de speeltuin. Het vakantiehuis heeft veel leefruimte waaronder een centraal gelegen speelkamer. Hier kun je indoor spelletjes spelen en er staat een grote airhockey.

De professionele keuken is volledig ingericht met snelle vaatwasser, 6 pits fornuis, grote oven, dubbele koffiezetter, waterkoker, magnetron, 1000 ltr koelruimte, vriezer. Ook pannen, bestek, servies en glaswerk is aanwezig. Je kunt je eigen maaltijden verzorgen. Wij kunnen je hierin ook ontzorgen met onze catering.

Het huis beschikt over 50 slaapplaatsen verdeeld over 16 slaapkamers. De kamers variëren van 2 tot 6 personen. Er is een variatie van boxsprings en stapelbedden. Alle slaapkamers hebben een wastafel op de kamer. Een aantal kamers beschikken over een douche en toilet. Het overige sanitair is op de gang en is begin 2019 totaal vernieuwd.

Vanuit het huis loop je via het terras naar de speeltuin en het speel- en basketbalveld. 

Je kunt gratis gebruik maken van de houtskool BBQ. Bij slecht weer kun je onder de overkapping bbq-en.

Op de kampvuurplek kun je liedjes zingen en marshmallow’s of broodjes te roosteren.

Laat de huifkar met twee grote zwarte paarden voorrijden en geniet voetstaps van het prachtige nationaal park. De Efteling is gelegen op 5 km afstand. Beekse Bergen op 15 km afstand.

Natuur

Vanuit onze locatie loop je, zonder een weg over te steken, Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen in. Het natuurgebied is groter dan 35 km². Ongeveer 30 km² van het gebied is stuifzand, ofwel de 'Brabantse Sahara'. Je kunt eindeloos wandelen, fietsen, spellen spelen, hutten bouwen, mountainbiken, gps-tochten en een bootcamp organiseren.

Doelgroep

Bij ons ben je de enige groep op het terrein. In de midweken ontvangen we basisscholen, mytylscholen en zorginstellingen. In de weekenden komen voornamelijk families en vriendengroepen met kinderen bij ons logeren. 

Mensen met een beperking

Het huis is ook geschikt voor mensen met een beperking. Er zijn 4 aangepaste badkamers, 4 invalidetoiletten, lift, hoog/laagbedden en hulpmiddelen. De huifkar is ook rolstoeltoegankelijk.

De Suikerberg is het jaar rond geopend. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Foto's

Groepsverblijf Suikerberg met speelveld, speeltuin, terras

De Suikerberg in het kort

Soort groepsaccommodatie

(groeps)vakantiehuis
Groepsaccommodatie
Kampeerboerderij

Faciliteiten

Airhockey
Basketbalveld
Direct aan Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen
Draadloos internet
Kampvuurplaats
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Warm en koud water
Wasmachine

Groepsgrootte

Groepen tot 50 personen

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

De Suikerberg


Baden Powellweg 1 5175 PC Loon op Zand
06 218 458 54 Klik om te bellen