De Waddenhoeve


Middendijk 2 9988 TC Noordpolderzijl
06 29377763 Klik om te bellen

Vrije ligging zonder directe buren
Veel buitenruimte
Wadlopen en droogvallen met eigen schip en gidsen

Over De Waddenhoeve

Groepsvakantiehuis omgeving Wadden en Pieterburen

Op ca twee kilometer van het Wad nabij Pieterburen ligt groepsaccommodatie De Waddenhoeve. Deze accommodatie is ondergebracht in een gezellige en knusse voormalige paardenstal. Tijdens de verbouwing hebben we zoveel mogelijk de oude elementen intact gelaten. Hierdoor is er een unieke combinatie ontstaan tussen een ouderwetse kampeerboerderij en een moderne groepsaccommodatie die van alle eigentijdse gemakken is voorzien.

In de grote groepsruimte tref je een nostalgische keuken met 5 pitter, koelkast en afwasmachine. Aan de andere kant kun je gezellig hangen aan de bar die gemaakt is van oude stalmaterialen. In de Koestal zijn leuke zitjes gerealiseerd. Verder zijn er grote boeren- stamtafels waaraan je gezellig kunt eten, kaarten of zitten te kletsen.

Aan de gang bevinden zich de 5 persoons slaapkamers en vanuit de entree kun je naar de twee toiletgroepen met wastafels, douches en wc’s.

Buiten bevinden zich het terras en de speelweiden. Ook is er een kanosteiger en een kampvuurplek.

Omgeving:
Vanuit De Waddenhoeve kun je het Wad op. Dit kan per boot of als wadlooptocht o.l.v. een ervaren gids. In de omgeving kun je fietsen of een autorit maken. Hier in het noorden is het landschap vrijwel nog onaangetast. Er zijn verschillende bezienswaardigheden, waaronder:

Openluchtmuseum Het Hoogeland. Ervaar hoe het leven hier ruim 100 jaar geleden was. Pieterburen, met de zeehondenopvang, Domies Toen, Het Natuurcentrum en de geitenboerderij met kaasmakerij.
Het kleinste zeehaventje te Noordpolderzijl en het vissersdorpje Zoutkamp met het visserijmuseum. Wierdendorpjes als Warffum, Eenrum, Leens.

Beschermd landschap, het Reitdiepdal waar rivier De Hunze in vroeger tijden zijn weg al kronkelend naar de Lauwerszee gezocht heeft.
Het Lauwersmeer, de Waddeneilanden Schiermonnikoog en Borkum.
De Borgen Verhildersum en Menkema.

Activiteiten:
Je kunt meteen vanaf de Waddenhoeve gaan wadlopen, steppen, kanovaren, wandelen of fietsen. Voor de fietsers hebben we een heel fijn arrangement te bieden met koffie, gebak en ijs onderweg. Op het terrein zelf zijn verschillende activiteiten te ondernemen, zoals een boerengolfspel, Jeu de boules, etc.
In de omgeving kun je karten, lekker uit eten gaan, een terrasje pikken, zwemmen, musea bezoeken, een kunst- of antiekroute volgen. Noem maar op.

Bij de accommodatie hoort een grote barbecue. Ook is er een kampvuurplek waar men s ‘avonds gezellig bij het vuur kan zitten.

Prijs:
€ 24,50 per persoon per nacht minimum groepsgrootte 20 personen. Kleinere groepen op aanvraag mogelijk. Max aantal bedden: 30

Foto's

groepsaccommodatie de Waddenhoeve
Interieur groepsaccommodatie Waddenhoeve
speelvelden groepshuis de Waddenhoeve

De Waddenhoeve in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie
Kampeerboerderij

Faciliteiten

Bar
Draadloos internet
Kanoverhuur, fietsverhuur, trampoline, kampvuur
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Voetbalveld
Wadlopen
Warm en koud water

Groepsgrootte

Groepen tot 25 personen
Groepen tot 50 personen

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo De Waddenhoeve

De Waddenhoeve

De Waddenhoeve


Middendijk 2 9988 TC Noordpolderzijl
06 29377763 Klik om te bellen