De Wolfskuil


Wolfskuil 15 7731 AP Ommen
0529451631 Klik om te bellen

Over De Wolfskuil

Een groepsaccommodaties huren bij De Wolfskuil is een feest! We zitten aan de rand van het bos bij het leuke plaatsje Ommen. We hebben vier groepsaccommodaties van houten Blokhut tot moderne hoeve. Geen stapelbedden. Voor zowel grote als kleinere groepen hebben we mogelijkheden. 

Blokhut: Midden in het bos bij een zandkuil ligt deze uniek houten Blokhut voor 22 personen. Je waant je helemaal weg!
Mowglihut: Ook voor 22 personen maar aan de rand van het bos vlakbij het sportveld.
Repelaerhoeve: Je hebt een prachtig uitzicht over de weilanden en 2 zithoeken. Lekker ruime groepsaccommodatie voor 35 personen.
Jorishoeve: Een moderne hoeve met tweepersoonskamers, op de begaande grond 2 slaapkamers met aangepaste badkamers. Voor 28 personen maar je kunt De Hoeve (16) of Joris (12 personen) ook apart verhuren. 

Onze huur is inclusief energie, water, WIFI en schoonmaakkosten. Jullie kunnen alles zelf doen of gebruik maken diverse spelen/activiteiten die we verhuren en wij kunnen ook maaltijden voor jullie regelen.

- Wat dacht je van met elkaar op 18 verschillende manieren het bos in? Dat kan in ons klauterwoud.
- Zin in een spelletje? Huur onze zeskamp, Hollandse spellen (o.a.. Sjoelbak), Reuze Jenga, kompastocht, levend Stratego of ga klootschieten. Kortom we hebben heel veel spelen om je verblijf nog leuker te maken. 
- Lekker een eigen pizza bakken? Koken op open vuur? Of lekker makkelijk een macaroni of nasi buffet of verse broodjes laten bezorgen? Het kan allemaal.
- Willen jullie op pad en zoek je een leuke activiteit? Ga samen kanovaren of kies voor een rondvaart over De Vecht. Kies voor een dagje pretpark want Helledoorn en Slagharen is vlakbij. Maak een koesafari, ontdek de omgeving met een tuk-tuk of huur fietsen want de omgeving is prachtig.
- Rond de mooie groepsaccommodaties is een uitgestrekt bos. Zestien hectare hiervan behoord bij De Wolfskuil. We zien regelmatig hutten die kinderen maken in het bos. Lekker genieten.

Voor meer informatie over en reserveringen bij Groepsaccommodatie De Wolfskuil, mail ons! Info@wolfskuil.nl 

Foto's

Bij het plaatsje Ommen liggen vier mooie groepsaccommodaties in het bos.

De Wolfskuil in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Draadloos internet
Kampvuurplaats
Speeltuin
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Voetbalveld
Warm en koud water

Groepsgrootte

Groepen tot 10 personen
Groepen tot 100 personen
Groepen tot 25 personen
Groepen tot 50 personen

Aangesloten bij

Groepsaccommodaties Nederland
Stergroep
Vvv

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

De Wolfskuil


Wolfskuil 15 7731 AP Ommen
0529451631 Klik om te bellen