De Zonneheuvel


Schaapsdrift 12 7037 CJ Beek
0316-531386 Klik om te bellen

Over De Zonneheuvel

De Zonneheuvel opent 30 maart 2018 haar deuren voor groepen. We beschikken over 21 slaapkamers voor 2 personen allen met eigen badkamer, voorzien van douche, toilet en wastafel. Naast deze luxe, zorgen we er voor dat uw bedden opgemaakt zijn bij aankomst.

Beneden beschikken we over een ruime, lichte eetkamer die aansluit aan de keuken. De keuken wordt in de eerste 3 maanden van 2018 compleet vernieuwd om aan alle wensen van onze toekomstige gasten te kunnen voldoen. Het zal aan niets ontbreken, wat dacht u van een professionele snelle vaatwasstraat, een groot 6 pits gasfornuis, een brede oven en magnetron. Ook aan een extra groet koelkast en vriezer is gedacht.

Verder kunt u met uw gezelschap heerlijk vertoeven in onze ruime woonkamer, vanuit de woonkamer loopt u de riante tuin in. Een tuin om te relaxen, bbq-en en om de kinderen lekker te laten spelen. In de tuin is ook een fietsenstalling voorzien met oplaadpunten voor uw e-bikes.

Mocht u willen genieten van een heerlijk ontbijtbuffet of wil u het diner ook liever niet zelf klaar maken. Bij De Zonneheuvel is vrijwel alles mogelijk. We helpen u graag om van uw familie / vriendenweekend een onvergetelijke tijd te maken. Vraag gerust naar onze mogelijkheden info@dezonneheuvel.nl of tel: 0316-531386

Foto's

De Zonneheuvel in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Bar
Draadloos internet
Jeu de boule baan
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Warm en koud water

Groepsgrootte

Groepen tot 50 personen

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

De Zonneheuvel


Schaapsdrift 12 7037 CJ Beek
0316-531386 Klik om te bellen