Dinkler Prinz


Sunderhook 120 7534 PS Gronau, Duitsland net over de grens
+31623418871 Klik om te bellen

Over Dinkler Prinz

Luxe groepsaccommodatie en conferentiehotel Dinkler Prinz is een groot landhuis met 19 slaapkamers met eigen badkamer voor groep tot 42 personen (eventueel uit te breiden naar 20 slaapkamers en 6 bijzetbedden, maximaal 50 persoenen). Modern, stijlvol en gezellig ingericht. Uniek zijn de meerdere gemeenschappelijke ruimtes zoals een aparte eetzaal, ruime serre, bar, gezellige lounge met open haard, vergaderruimte met beamer en scherm, etc. etc.

Landelijk gelegen, vlak over de grens bij Twente in Duitsland, 10 kilometer van Enschede. Goed bereikbaar vanuit heel Nederland.

Ideaal voor bijeenkomsten met familie, kinderen en vrienden, én voor meerdaagse zakelijke bijeenkomsten.

Uw groep heeft het landhuis en het eigen park er omheen geheel voor zichzelf. Op het grote buitenterrein kan groot en klein zich op vele manieren vermaken.

U kunt kiezen voor zelfverzorging en alle maaltijden, snacks en drankjes met uw groep zelf klaar maken in onze volledig ingerichte keuken. U kunt er ook voor kiezen de culinaire zaken geheel of gedeeltelijk door ons te laten verzorgen.

Op Dinkler Prinz kunnen max 50 gasten overnachten. Het is mogelijk extra gasten te ontvangen zonder logies, bijvoorbeeld voor een receptie of een feest. In dat geval zullen wij de catering verzorgen en de organisatie met u afstemmen.

In het prachtige landelijke en bosrijke grensgebied kunt u van alles ondernemen op gebied van natuur, uitgaan, sportieve activiteiten, en natuurlijk op culinair gebied.

Dinkler Prinz valt onder Nederlands management.

Voor prijzen en beschikbaarheid zie pagina Reserveren

Video

Foto's

Dinkler Prinz in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Bar
Draadloos internet
Jeu de boule baan
Kampvuurplaats
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Voetbalveld
Warm en koud water

Groepsgrootte

Groepen tot 50 personen

Aangesloten bij

Recron

Onze locatie

Logo Dinkler Prinz

Dinkler Prinz

Dinkler Prinz


Sunderhook 120 7534 PS Gronau, Duitsland net over de grens
+31623418871 Klik om te bellen