Familiepark Mondo Verde


Groene Wereld 10 6372 PW Landgraaf
045 535 0161 Klik om te bellen

Over Familiepark Mondo Verde

Met maar liefst 25 hectaren is Wereldtuinen Mondo Verde in Landgraaf het groenste park van Nederland. Het is een waar Mekka voor de natuurliefhebber. De mooiste plekjes op aarde zijn in het glooiende landschap voortreffelijk gereconstrueerd. Hierdoor vloeien kunst, culturen, natuur, tuinen en architectuur uit de gehele wereld samen tot één geheel. Tijdens de ontdekkingsreis doorkruisen de bezoekers de gehele wereld van Japan, Engeland, Marokko, Rusland tot aan de Tropen. Een ontmoeting met de tuinen van de wereld zal u zeer zeker versteld doen staan!

Maar dat is niet alles, Wereldtuinen Mondo Verde heeft ook ruimte om u bedrijf in een prachtige omgeving te laten vergaderen, cursussen, workshops, teambuilding of seminaars te houden. Of het nu gaat om 20 of 1000 medewerkers, wij helpen u graag om een invulling te geven aan deze dag/weekend/week. Of wilt u er graag een feestavond aan vast plakken? Alles kan in Wereldtuinen Mondo Verde.

Vanzelfsprekend hebben uw gasten de mogelijkheid om de pauzes te benutten om van de schoonheid van het park te genieten. Ook kunt er voor kiezen om in de pauzes of tussendoor gebruik te maken van een rondleiding of workshop. Er zijn velerlei manieren om aan de teambuilding te werken. Zo krijgt uw vergadering of seminar nog meer allure en zullen uw gasten deze dag als dynamisch en verbredend ervaren.

Heeft u interesse om u bedrijfsvergaderingen seminaars of workshop anders in te vullen. Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op, en samen zullen wij dan kijken voor de perfecte invulling voor uw bedrijf.

Daphne van der Honing
Afd. Sales en Horeca

Direct Tel: +31 (0)45 5702734

Email: d.honing@familieparkmondoverde.nl

www.365mondoverde.nl

Groene wereld 10

6372PW landgraaf

Foto's

Wereldtuinen Mondo Verde

Familiepark Mondo Verde in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Bar
Snackbar
Speelweide
Terras
Vergaderruimte

Groepsgrootte

Groepen van meer dan 100 personen

Aangesloten bij

Vvv

Onze locatie

Familiepark Mondo Verde


Groene Wereld 10 6372 PW Landgraaf
045 535 0161 Klik om te bellen