Groepsaccommodatie Goed te Pas


Bartelerweg 5 7482 MA Haaksbergen
06 13197777 Klik om te bellen

Grote leefruimte met gezellige bar / open Keuken
spelletjes, pool-/airhockeytafel, Karaoke
"Centraal" in het oosten en toch vlakbij Duitsland

Over Groepsaccommodatie Goed te Pas

Je goed voelen, goed in je vel zitten, in het Twents ook wel “Goed te pas” genoemd. Precies het gevoel waarnaar wij streven voor onze gasten.

Groepsaccommodatie Goed te Pas is de perfecte locatie voor een geslaagd groepsverblijf of kamp. Ideaal voor verenigingen, scholen, vriendengroepen, families en bedrijven. Van teambuilding, coaching tot aan kampen... alles is mogelijk. De locatie is geheel verbouwd en alles is hierdoor nieuw en voldoet aan de wensen van deze tijd. Dus super bedden, prima sanitair en een perfecte keuken... Kom snel het gemak ontdekken!!!

Goed te Pas, geschikt voor groepen van 24 tot 48 personen, is gelegen in een landelijke omgeving in het buitengebied van Haaksbergen/Twente en beschikt zowel binnen als buiten over volop ruimte voor het organiseren van leuke groepsactiviteiten.

De gezamenlijke ruimte is voorzien van een speelruimte met airhockey tafel, speelautomaat en dartboard, pooltafel, binnen tafeltennistafel en Karaoke, diverse zitplekken en een professionele horecakeuken. Deze open keuken met bar is voorzien van voldoende koelingen, een groot 6-pits fornuis en een turbo-vaatwasser, wat corvee tot een feest maakt.

Door de bar en open keuken blijft de keukenploeg op een leuke manier betrokken bij de groep, wat een hoop gezelligheid meebrengt. Ook is er een audio-installatie voorzien van versterker, microfoon, computer en een flatscreen TV. Via de computer is een presentatie of een karaoke/quiz avond zo geregeld. Op zolder is een ware bioscoopkamer met een 75-inch smartTV. Deze is voorzien van satellietontvangst, maar bevat ook diverse streaming apps. Ook kan er een HDMI-kabel aangesloten worden om eigen apparatuur te verbinden.

De groepsaccommodatie beschikt over een 5-tal slaapkamers, met in totaal 48 slaapplekken en wordt altijd aan 1 groep verhuurd. Alle slaapkamers zijn voorzien van moderne steigerhouten stapelbedden en bonelli binnenveringsmatrassen met anti-allergische tijk. Ook het sanitair is volledig nieuw en is ruim en modern. Er zijn 4 toiletten en een 6-tal ruime douches. De douches zijn voorzien van goede (Grohe) thermostaatkranen en douchekoppen, waardoor douchen niet alleen maar een verplichting is.

Buiten kun je gebruik maken van verschillende tuinsets waardoor je gezellig met uw groep samen kunt zitten. Voor de kinderen zijn er verschillende speeltoestellen en een speelveld.

Je goed voelen, goed in je vel zitten, in het Twents ook wel “Goed te pas” genoemd. Het gevoel waarnaar wij streven

Foto's

Voorzijde Goed te Pas
Voorzijde GTP02
Voorzijde GTP03
Voorzijde GTP04
Voorzijde GTP05
Leefruimte GTP01
Leefruimte GTP02
Leefruimte GTP03
Leefruimte spellen01
Leefruimte GTP04
Slaapkamer GTP01
Slaapkamer GTP02
Slaapkamer GTP03
Douches01
Douches GTP02
Spelletjes GTP02
Speelveld GTP01
Zolder Bioscoop
Zolder GTP02
Gezelligheid GTP01
gezelligheid GTP02
Sfeer GTP03
Terras RSC01
Speeltoestellen RSC

Groepsaccommodatie Goed te Pas in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Airhockeytafel
Bar
Bioscoop (privé)
Draadloos internet
Kampvuurplaats
Karaoke aanwezig
Poolbiljard
Speeltuin
Speelweide
Tafeltennistafel Indoor
Tafeltennistafel Outdoor
Tafelvoetbal
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Voetbalveld
Warm en koud water
Wasmachine

Groepsgrootte

Groepen tot 50 personen

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo Groepsaccommodatie Goed te Pas

Groepsaccommodatie Goed te Pas

Groepsaccommodatie Goed te Pas


Bartelerweg 5 7482 MA Haaksbergen
06 13197777 Klik om te bellen