Groepsaccommodatie Het Buitencentrum Oldebroek


Broekeroordsweg 9 8095 RM 't Loo Oldebroek
024 622 1829 Klik om te bellen

Nabij Zwolle met 23ha. eigen bosterrein
Activiteiten op eigen terrein onder begeleiding
Aandacht voor persoonlijke wensen

Over Groepsaccommodatie Het Buitencentrum Oldebroek

Het Buitencentrum Groepsaccommodaties Oldebroek: Een unieke locatie op de Veluwe, nabij Zwolle met diverse groepsaccommodaties midden in een bosrijke omgeving.

Wie vind er bij ons het mooiste plekje?

We ontvangen groepen families, sportverenigingen, vriendengroepen, basisscholen, leerlingen voortgezet- en studenten beroepsonderwijs etc. Daarnaast zij we ook nog eens een geregistreerde trouwlocatie en hebben we al aan diverse bruiloften ons steentje mogen bijdragen.

Met welke groepsgrootte kun je bij ons terecht?

Het Buitencentrum Oldebroek is een locatie met diverse groepsaccommodaties voor groepen vanaf 20, 50 en 90 personen. Alle accommodaties samen voor een groep van 170 tot 200 personen.

Wat bieden we je aan?

Een groepsaccommodatie op een unieke locatie die beschikt over 23 ha. eigen bosterrein, een buitensportterrein, een klimbos en diverse andere activiteiten op onze eigen locatie. Van een verblijf op basis van zelfverzorging, een enkele maaltijd tot vol pension. Door de week of in een weekend. Wil je iets actiefs dan hebben we een uitgebreid aanbod aan activiteiten of de ruimte om zelf activiteiten te organiseren.

Op zoek naar een locatie voor een schoolkamp?

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Je kan bij ons verblijven op basis van zelfverzorging tot een compleet verzorgd kamp met maaltijden en een uitdagend activiteitenprogramma. We bieden diverse schoolkamparrangementen aan maar er is uiteraard ook mogelijkheid voor een invulling op maat.

Wat maakt ons uniek?

Gastvrijheid en service staan al ca.20 jaar hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat de wensen van de groep aansluiten op onze mogelijkheden en een verblijf ook voldoet aan de verwachting van onze gasten. Er is aandacht voor een invulling op maat en willen onze gasten vooraf goed informeren over wat er allemaal kan. We denken graag met je mee. Wil je enkel de accommodatie gebruiken en verder graag zelf organiseren, dan kan dat.

Op zoek naar informatie of een offerte aanvragen?

Neem eens kijkje op onze website, stuur een mailbericht of neem telefonisch contact met ons op. We staan je met veel plezier te woord of reageren op een mailbericht om wensen en mogelijkheden met af te stemmen.

Succes met de organisatie van je verblijf en hopelijk tot ziens bij Het Buitencentrum Groepsaccommodaties.

Buitengewoon welkom

Foto's

Groepsaccommodatie Oldebroek

Groepsaccommodatie Het Buitencentrum Oldebroek in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Activiteiten
Draadloos internet
Eigen buitenterrein 23ha.
Kampvuurplaats
Klimbos
Speelweide
Warm en koud water

Groepsgrootte

Groepen tot 100 personen
Groepen tot 25 personen
Groepen tot 50 personen
Groepen van meer dan 100 personen

Aangesloten bij

Recron

Online reserveren mogelijk

Ja

Certificeringen

ERCA

TUV keuring

Onze locatie

Groepsaccommodatie Het Buitencentrum Oldebroek


Broekeroordsweg 9 8095 RM 't Loo Oldebroek
024 622 1829 Klik om te bellen