Kampeerboerderij Kuijpershoefke


Land van Kleef 6/A 5175 BT Loon op Zand
06 11247707 Klik om te bellen

Over Kampeerboerderij Kuijpershoefke

Wij zijn een gezellige, sfeervolle en gemoedelijke groepsaccommodatie in het mooie Brabantse Loon op Zand. We hebben plaats voor 143  personen. Wij bestaan al meer dan 40 jaar.   

Wij zullen ons even voorstellen. Wij zijn Frank en Corina Kuijpers en de gelukkige ouders van 2 gewedige zonen (Stan en Rik) en vergeet vooral onze hond Puk niet. Puk is een boerenfox die van aandacht en gezelligheid houd. ook scharrelt hij regelmatig lekker rond om te kijken of hij iets lekkers kan scooren. 

In 2012 hebben wij de kampeerboerderij overgenomen van mijn (schoon)ouders. De afgelopen jaren hebben wij het een en ander gemoderniseerd. We hebben de keuken vernieuwd, nieuwe bedden en hoezen om de matrassen gekocht, buiten de kozijnen van bruin naar wit met grijs geschilderd, de heren douche en wc's helemaal vernieuwd, nieuwe verlichting in de recreatiezaal (kleuren led verlichting), binnen 2 muren grijs geschilderd, in de slaapzalen en slaapzolder de kozijnen van bruin naar wit geschilderd. Alles ziet er dus weer fris en fruitig uit. Maar wij hebben nog volop ideeën voor de toekomst. Het is dus echt de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen. Wij geven met veel enthousiasme een rondleiding. 

Waarom naar ons komen? nou wij zijn erg gastvrij en gezellig. Wij vinden het heel belangrijk om een goed contact met onze groepen te hebben, zodat jullie voor alles bij ons aan kunnen kloppen. Wij zijn echte Brabanders, de deur staat voor iedereen open en de koffie/thee staat klaar.  Wij houden van een praatje en een geintje.

Wij zouden het leuk vinden als jullie met een grote groep naar ons zouden komen, dit vinden onze konijntjes ook leuk dat ze weer geknuffeld worden, en ook Puk geniet van jullie aandacht.

Je loopt vanaf ons zo het Nationaal park De Loonse en Drunense duinen in.

Ook is er een grote speeltuin met verschillende toestellen. Zo is er ook een sportveld van meer dan 5000 m2 met een verhard volleybal/basketbalveld, hier kun je een groot kampvuur houden, dat door ons klaargezet wordt. 

Vergeet ook ons privéspeelbos niet van meer dan 3 hectare groot. Wat is er nou leuker om heerlijk in het bos te ravotten overdag maar ook vooral in de donkere uren. Bijzonder om na zonsondergang nog het bos in te mogen, want dit is in de andere delen niet toegestaan. Erg leuk om bv. een dieren geluiden spel te doen of een spooktocht in ons eigen bos te houden.

we zijn het hele jaar geopend voor bv. scholen, verenigingen, families, sportclubs enz. In de winter maanden zijn wij ook erg blij met kleinere groepen. 

Kijk snel op onze website www.kuijpershoefke.nl en www.groepsaccommodatie-kuijpershoefke.nl

U bent van harte welkom om een kijkje tekomen nemen.                                  Dus bel snel 0416-362423

dan zorgen wij dat de koffie/thee klaar staat.  

Tot ziens en horens.

Groetjes Frank - Corina - Stan - Rik en Puk

Een bezoek aan kampeerboerderij Kuijpershoefke is een beleving om nooit meer te vergeten!!

Foto's

sportveld met water en stroom aansluiting

Kampeerboerderij Kuijpershoefke in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie
Kampeerboerderij

Faciliteiten

Binnen spelruimte
Draadloos internet
Kampvuurplaats
Speeltuin
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Voetbalveld
Warm en koud water

Groepsgrootte

Groepen tot 100 personen
Groepen tot 50 personen
Groepen van meer dan 100 personen

Team

Artikelen

vernieuwde keuken, groot sportveld en privéspeelbos

In 2018 hebben we de keuken vernieuwd. Hier zijn wij super trots op. Zo kunt U nog lekkerder en makkelijker maaltijden bereiden voor de kinderen en leiding. Zo is er een super groot sportveld aanwezig,...

Onze locatie

Kampeerboerderij Kuijpershoefke


Land van Kleef 6/A 5175 BT Loon op Zand
06 11247707 Klik om te bellen