Groepsaccommodatie Seeburgh


Vroonweg 10 4356 ET Oostkapelle
0610903665 Klik om te bellen

Over Groepsaccommodatie Seeburgh

Onderkomen:
De accommodatie ligt aan de voet van de Walcherse duinen in Oostkapelle, naast Domburg. 'Seeburgh' is geschikt voor groepen tot maximaal 28 personen.

Voorzieningen:
Het huis is ingericht voor geheel zelfverzorgende groepen. Er zijn 2 grote ontspannings- vergaderzalen met o.a. tv, haard en diverse spel mogelijkheden. Een grote volledig ingerichte keuken, groot fornuis, vaatwasmachine, koeling, magnetron etc.

Beneden bevinden zich een 1 x 4 persoons slaapkamer met een aparte douche en toilet geschikt voor minder-valide gebruik, 2 wasmachines en een droger. In de hal zijn 2 toiletten. Boven zijn 3 douches, 2 toiletten, 8 x 2 persoons en 2 x 4 persoons slaapkamers.

Rondom de accommodatie ligt een grote afgesloten tuinmet tafeltennistafel en met terras op het zuiden.

Omgeving:
Een familiebadplaats met brede stranden, duinen en fraaie natuurgebieden zoals 'De Manteling' en het Duin- en Waterwingebied 'Oranjezon'. De streek binnen de duinen van Walcheren is een fraai gebied met schilderachtige dorpjes, boerderijen, weilanden, akkers en polderweggetjes, ook wel bekend als de ‘tuin van Zeeland’

De ligging van het huis is uniek. Direct grenzend aan natuurgebied 'De Manteling' is het omgeven door beboste duinen op nog geen 5 minuten lopen van het prachtig Zeeuwse strand. Deze overgang is rolstoel toegankelijk.

Uitstekend geschikt voor wandel- en fietstochten.

Foto's

Groepsaccommodatie Seeburgh in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Bar
Draadloos internet
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Warm en koud water
Wasmachine

Groepsgrootte

Groepen tot 10 personen
Groepen tot 50 personen

Aangesloten bij

VVV

Onze locatie

Groepsaccommodatie Seeburgh


Vroonweg 10 4356 ET Oostkapelle
0610903665 Klik om te bellen