Groepsverblijf de Gouwe Droom


De Gouw 11 1611 BS Bovenkarspel
06-51317258 Klik om te bellen

Over Groepsverblijf de Gouwe Droom

Groepsverblijf De Gouwe Droom Bovenkarspel verblijven tot 42 personen.

Komt u ook overnachten in Groepsverblijf de Gouwe Droom? De naam zegt het al, Gouwe dromen! 

Het groepsverblijf heeft een lichte eetkeuken waar u heerlijk kunt zitten, of helpenin de keuken. Ook kunnen de sportuitslagen op de tv bekenen worden. Beneden zijn ook nog douches, toiletten en invalide toilet en douche, wat ook als familiedouche gebruikt kan worden. Beneden zijn  2 slaapkamers op de begane grond gesitueerd 1 voor 6 personen en 12 voor personen.

Op de eerste verdieping zijn nog 4 slaapkamers waar in elke kamer  6 personen kunnen slapen, met eigen sanitair. Door middel van stapelbedden en enkele bedden.

Faciliteiten: Beneden: WIFI, 2 combi magnetrons, horeca vaatwasser, koel- vrieskast, inductie kookplaat, stoelen en tafels,  terras op het zuidoosten met terrasmeubelen, een grasveld met trampoline.

Boven: zitkamer met bar, tv. wifi, schaakbord in de grond, voetbaltafel, tv, 2 grote lounge banken, discoverlichting, koelkast, vaatwasser en mooi uitzicht over het terrein.

Buiten het groepsverblijf is een riant terras met terrasmeubelen. Tevens is hier een grasveld met klimtoestel en duikelrek.

·Het groepsverblijf bevindt zich op loopafstand van het pittoreske stadje Enkhuizen. Aan de overkant op 500 meter afstand is het Streekbos met zwemmeer, sterrenwacht, Klimpark, horeca etc.

·Tevens kunt u gebruik maken van de faciliteiten van camping de Gouwe Stek; o.a. de sportvelden, kampvuurplaats, de cavia`s, de trampoline en de grote klimboot. 

·Rondom de camping is het blote voeten pad Gouwe Voeten van maar liefst 2,4 km! Het is een belevenis voor jong en oud.

·Het groepsverblijf kunt u boeken voor twee of meer nachten, aankomst- en vertrekdagen zijn maandag, woensdag, vrijdag en zondag (zondag is alleen een vertrek dag).

Foto's

Groepsverblijf de Gouwe Droom in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Bar
Draadloos internet
Jeu de boule baan
Kampvuurplaats
Speeltuin
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Voetbalveld
Warm en koud water
Wasmachine

Groepsgrootte

Groepen tot 25 personen
Groepen tot 50 personen

Aangesloten bij

SVR
VVV

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

Groepsverblijf de Gouwe Droom


De Gouw 11 1611 BS Bovenkarspel
06-51317258 Klik om te bellen