heerlijkehuisjes.nl


Ruxveenseweg 4 8331 TR Steenwijk
0521 587 300 Klik om te bellen

Over heerlijkehuisjes.nl

Een vakantiehuis voor een groep is de ideale uitvalsbasis voor een jaarlijks terugkerend vrienden- of familie-uitje, maar ook voor een spontane vakantie met een grote(re) groep. Op heerlijkehuisjes.nl vindt u tal van groepsaccommodaties voor zowel kleine groepen vanaf 10 personen als grote groepen tot wel 70 personen. Bent u op zoek naar een fantastisch vakantieverblijf voor uw groep? Bezoek dan snel onze website: www.heerlijkehuisjes.nl.

Groepsaccommodaties zijn er in allerlei soorten en maten, maar doorgaans zijn accommodaties voor grote groepen verbouwde boerderijen, grote huizen of bijzondere landhuizen. Het ruime aanbod op onze website is grofweg te verdelen in twee typen: groepsaccommodaties ondergebracht in één gebouw waar u met zijn allen verblijft óf losse vakantiehuizen bij elkaar met bijvoorbeeld een grote groepsruimte. Waar het ene aanbod doorgaans is uitgerust met een grote groepsruimte, keuken, badkamers en slaapkamers, is het andere meestal verdeeld over kleinere vakantiehuizen en bij uitstek geschikt voor reisgezelschappen met kleine kinderen of meerdere generaties.

Onze ruim 300 groepsaccommodaties staan op de heerlijkste bestemmingen in Nederland, België en Duitsland. De meeste groepsaccommodatie vindt u in Nederland in de provincies Gelderland, Drenthe, Zeeland, Limburg en Overijssel. Zoekt u een groepsaccommodatie waarvan u verzekerd bent dat er prachtige natuur in de buurt is? Geen zorgen: dan kunt u eigenlijk bij al onze groepsaccommodaties terecht. Want hoewel de natuur rondom alle plekken natuurlijk anders is, is het bos, de zee of het water altijd dichtbij. Dus wat uw locatiewensen, luxeniveau of groepssamenstelling ook is: er is altijd een groepsaccommodatie die past bij uw wensen.

En vindt u (of uw reisgezelschap) het leuk om een duik te kunnen nemen tijdens de vakantie? Dan zijn er zelfs groepsaccommodaties met zwembad, sauna of hottub te boeken. Kortom: op www.heerlijkehuisjes.nl vindt u in ons aanbod alle ingrediënten voor een fantastische vakantie.

Heeft u een vraag over het zoeken en boeken van uw groepsaccommodatie? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen op onze website. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met onze gastenservice via info@heerlijkehuisjes.nl of +31 (0)521 587300.

heerlijkehuisjes.nl in het kort

Soort groepsaccommodatie

Appartementen
Boerderijlodges
Groepsaccommodatie
Kampeerboerderij

Faciliteiten

Bar
Draadloos internet
Jeu de boule baan
Sauna
Snackbar
Speeltuin
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Voetbalveld
Warm en koud water
Wasmachine
Zwembad

Groepsgrootte

Groepen tot 10 personen
Groepen tot 100 personen
Groepen tot 25 personen
Groepen tot 50 personen

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

heerlijkehuisjes.nl


Ruxveenseweg 4 8331 TR Steenwijk
0521 587 300 Klik om te bellen