Het Stolphuis


Oude Kerkstraat 24 8822 VR Arum
0517642006 / 0615077990 Klik om te bellen

Over Het Stolphuis

Het Stolphuis ligt aan de Elfstedentocht route, dicht bij de Afsluitdijk, in het dorp Arum. Het Stolphuis is een grote woonboerderij met daarin 4 ruime appartementen en een groepsruimte. Ieder appartement is los te huur. Maar ook te samen in combinatie met de groepsruimte en daardoor is het geheel bijzonder geschikt als groepsaccommodatie. Bijvoorbeeld voor: een familie weekend, een weekend met vrienden, een reünie of als ruimte voor teambuilding.

Wilt u als groep (max. 27 pers.) gebruikmaken van het Stolphuis dan huurt u de hele accommodatie. Dit houdt in:
4 appartementen en de groepsruimte.
In de appartementen kunt u slapen en gebruik maken van douche en toilet.
De groepsruimte is een grote woonkamer hier kunt gezellig zitten, zelf koken en heerlijk eten.
Een grote gemeenschappelijke speelruimte voor sport en spel.
Aan de zijkant van de boerderij is een groot terras met tuinstoelen en tuintafels om heerlijk buiten te zitten.
Er kan gratis gebruik gemaakt worden van draadloos internet.
Bij gebruik door een groep zijn er geen andere gasten aanwezig.
Als groep kunt u de sauna er bij huren.
De appartementen: 2 t/m 7 pers.
Ieder appartement heeft een woonkamer met zithoek, eethoek en een volledig ingerichte open keuken. Er is een slaapkamer en douche, toilet en wastafel. Boven de appartementen zijn er 2 extra slaapkamers. Er is een eigen ingang en een terras. De achterdeur van elk appartement komt uit op een overdekte speelruimte, met speelmogelijkheden voor alle leeftijden.
Bij gebruik als groepsaccommodatie worden de woonkamers van de appartementen gebruikt als slaapkamer. Groepen gebruiken de appartementen om te slapen. Douche en toilet is in de appartementen aanwezig.
Het aantal 1-pers. slaapplaatsen is 23 + 1 stapelbed = 25
Bij gebruik van de slaapbanken door 2 personen is het aantal slaapplaatsen: 27.

De groepsruimte: Dit is een ruime gezellige woonkamer met daar in een zithoek, een eethoek en een volledig ingerichte keuken.
De zithoek is voorzien van verschillende banken, rotan stoelen en een tv aangesloten op de kabel en een dvd-speler. Er zijn verschillende gezelschapsspelen aanwezig.

De eethoek: er staan voldoende stoelen en tafels om gezellig samen te kunnen eten. Er zijn 4 kinderstoelen aanwezig. Er is een open keuken met daarin: een groot gasfornuis (5 pits) met oven, een vaatwasmachine, een grote koelkast, een diepvries , 2 koffiezetapparaten, een magnetron, waterkoker en voldoende pannen en attributen om te koken en te eten.
In de hal voor de groepsruimte is een extra toilet.

Rondom de boerderij zijn verschillende speelweides, er is een jeu de boules baan, voldoende parkeergelegenheid en aan de zijkant van de boerderij is een weiland met enkele minischapen en een pony. Dicht bij de boerderij stroomt de Arumer vaart, waar u kunt vissen en/ of varen. In en rond Arum kunt u mooie wandeling maken. Wilt u zwemmen of naar het strand, dan kunt u naar het IJsselmeer. Met de auto, op de fiets of met het openbaar vervoer, kunt u de mooie dorpen en gezellige steden die om Arum heen liggen bezichtigen/ bezoeken, zoals: Leeuwarden, Harlingen, Sneek, Bolsward, Makkum en Franeker. Zoekt u rust dan is dat hier ook te vinden.

Foto's

wei met schaapjes, voor de boerderij

Het Stolphuis in het kort

Soort groepsaccommodatie

Appartementen
Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Draadloos internet
Jeu de boule baan
Sauna
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Warm en koud water
Wasmachine

Onze locatie

Het Stolphuis


Oude Kerkstraat 24 8822 VR Arum
0517642006 / 0615077990 Klik om te bellen