Holland Aqua Tours


Kinderhuissingel 1E 2013 AS Haarlem
085-8880880 Klik om te bellen

Over Holland Aqua Tours

Bij HAT Tours kunt u relaxte fietsreizen in o.a. Nederland, België, Frankrijk, Kroatië en Italië boeken. Wij organiseren fiets- en vaarvakanties met reisbegeleiding waarbij u slaapt op een klein meevarend passagiersschip (ook wel hotelschip genoemd). Aan boord wordt u door de bemanning vriendelijk welkom geheten.

Alle reizen hebben een gunstige all-in prijs, inclusief volpension, reisbegeleiding, fietshuur en excursies. Er wordt gefietst in een groep van maximaal 20-25 deelnemers van verschillende nationaliteiten.

In Nederland starten en eindigen de fiets- en vaarvakanties in Amsterdam. Deze fietstours hebben vaak een thema, bijvoorbeeld: steden van de Gouden Eeuw, tulpen en bloemen, kastelen en hanzesteden, havenstadjes aan het IJsselmeer of familiereizen.?Tijdens de fietsreizen in Frankrijk, ook met verblijf op een schip, leert u het Franse platteland en de diverse provinciestadjes kennen en geniet u van wijnen als Sancerre, Pouilly Fumé en de Bourgondische wijnen uit de streek rond Dijon en Beaune.

Holland Aqua Tours in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie
Slaapschip

Faciliteiten

Bar
Draadloos internet
Terras
Warm en koud water

Groepsgrootte

Groepen tot 50 personen

Onze locatie

Holland Aqua Tours


Kinderhuissingel 1E 2013 AS Haarlem
085-8880880 Klik om te bellen