Hotel Atlanta


Neerhem 20 6301 CH Valkenburg lb
0436012193 Klik om te bellen

Over Hotel Atlanta

De kamers

Ons klein charmant familiehotel telt 34 kamers van diverse categorieën met elk een eigen persoonlijke inrichting. De kamers onderscheiden zich door een unieke combinatie van moderne kleuren en klassieke kenmerken. Vrijwel alle kamers zijn bereikbaar per lift. Alle kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, tv, radio en telefoon.

Het zeer service gericht en gastvrij team van hotel Atlanta heet u graag welkom met de Bourgondische stijl die bij de streek Valkenburg hoort. In ons restaurant serveren wij u niet alleen een onbeperkt en uitgebreid ontbijtbuffet, maar besteden wij ook bijzonder veel aandacht aan het volgens klassieke wijze verzorgd vier gangen diner. De eerlijke keuken die wij voeren trekt jaarlijks vele gasten die iedere keer weer hun thuis vinden in hotel Atlanta.

In onze gezellige hotelbar, waar ook een leestafel met lectuur aanwezig is, kunt u terecht om rustig bij te komen onder het genot van een drankje. Bovendien heeft u in de warme maanden toegang tot ons zonnig gelegen dak- en tuinterras, waar u lekker kunt ontspannen.

Foto's

Atlanta Hotel

Hotel Atlanta in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Bar
Draadloos internet
Televisie
Terras
Warm en koud water

Groepsgrootte

Groepen tot 10 personen
Groepen tot 50 personen

Aangesloten bij

Horeca Nederland
Vvv

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

Hotel Atlanta


Neerhem 20 6301 CH Valkenburg lb
0436012193 Klik om te bellen