Huis ter lucht


Jaagpad 15 1424 PT De kwakel
06-47099934 Klik om te bellen

Over Huis ter lucht

Huis ter Lucht is onze oer-Hollandse en sfeervolle vakantielocatie op een unieke plek. Het is prachtig landelijk gelegen op onze boerderij in het buitengebied van Aalsmeer op een steenworp afstand van Schiphol en Amsterdam.

Onze vakantielocatie bestaat uit twee nieuwe gebouwen naast onze boerderij: een authentieke hooiberg met daarin op de 1e etage een grote gezamenlijke ruimte (9x9m) en beneden een iets kleinere ruimte. (In beide ruimtes is o.a. een keuken aanwezig). Daar naast bevindt zich het appartementengebouw met daarin 6 afzonderlijke appartementen, "zwevend" boven het water. De combinatie van een gezamenlijke ruimte en appartementen maakt Huis ter Lucht o.a. uitermate geschikt voor groepen tot maximaal ongeveer 30 personen. Maar ook gezinnen/kleinere reisgezelschappen kunnen bij ons terecht voor een leuke vakantie in de afzonderlijke appartementen.

Alle ruimtes van onze accommodaties zijn sfeervol en modern ingericht, met een knipoog naar het Hollandse landleven. Per appartement zijn er 2 slaapkamers met in totaal 5 boxspring bedden, een ruime badkamer, een open keuken, een mooie zithoek (de bank kan evt. als 2-persoons slaapbank gebruikt worden) en openslaande deuren naar een terras. Het uitzicht is hier prachtig.

Alle Hollandse elementen zijn aanwezig: water in de vorm van de Amstel welke langs de locatie loopt, koeien in de wei rondom de accommodaties en een echte molen aan het begin van de oprijlaan. Onze boerderij wordt duurzaam gerund met hart voor de aanwezige dieren. De koeien lopen hier nog gewoon in de wei en de kwaliteit van de melk is hier belangrijker dan de hoeveelheid.

Foto's

Huis ter lucht

Huis ter lucht in het kort

Soort groepsaccommodatie

Appartementen
Boerderijlodges
Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Draadloos internet
Hooizolder
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Voetbalveld
Warm en koud water
Wasmachine

Groepsgrootte

Groepen tot 50 personen

Aangesloten bij

Groene Hart Logies

Onze locatie

Huis ter lucht


Jaagpad 15 1424 PT De kwakel
06-47099934 Klik om te bellen