it Dreamlân


Groeneweg 5 9293 MC Kollumerpomp
0511408886 Klik om te bellen

Over it Dreamlân

Zoeken jullie ook altijd weer naar die ene geweldige plek? Waar je met bevriende gezinnen of familie tegelijk kunt genieten. Maar dan weer niet de hele tijd. Waar je ook een eigen plek hebt zodat je met je eigen gezin rustig wakker kunt worden, en ontbijten op je eigen moment. Overdag met z'n allen richting wad, meer of eiland, en 's avonds samen koken in de grote keuken en eten aan een lange tafel in de gemeenschappelijke ruimte.

'Boerenschuur' met 4 aparte huizen en een grote gemeenschappelijke ruimte

Hier heb je het gewoon allemaal: 4 aparte huizen met eigen keuken, toilet en slaapkamers. En óók een gemeenschappelijke ruimte waar ruimte genoeg is om met z'n allen te koken en eten. En dat samen onder het grote dak van één aantrekkelijke 'boerenschuur'. Lân, Loft, Wetter en Waad. Zo heten deze prachtige design vakantiewoningen. Het is Fries voor land, lucht, water en wad. En dat is dan ook alles wat je hier om je heen hebt... Geen snelwegen, massa's mensen, luchtvervuiling of dichte bebouwing. Wel weidse wolkenluchten, natuur en ruimte. Met het risico dat je ontspant, geniet of tot rust komt. Pas op :).

Keuze uit 12, 16 of 20 bedden met maximaal 4 kinderbedjes

De 4 huizen bij elkaar tellen samen 20 bedden. Plus eventueel een kinderbedje hier of daar... In de gemeenschappelijke ruimte beschik je samen over een grote keuken om gezellig met z'n allen te koken, een lange tafel om aan te eten en een lekkere kussenhoek met TV voor als dat de kinderen wat ál te lang duurt... 's Avonds maak je knus een vuurtje in de gemeenschappelijke ruimte en met de babyfoon op tafel kun je rustig bijkletsen tot in de late uurtjes. Grotere kinderen kunnen fijn hun eigen plek opzoeken in één van de huizen.

Foto's

it Dreamlân in het kort

Soort groepsaccommodatie

Appartementen
Boerderijlodges
Groepsaccommodatie
Kampeerboerderij

Faciliteiten

Draadloos internet
Kampvuurplaats
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Voetbalveld
Warm en koud water
Wasmachine

Groepsgrootte

Groepen tot 10 personen
Groepen tot 25 personen

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

it Dreamlân


Groeneweg 5 9293 MC Kollumerpomp
0511408886 Klik om te bellen