Kampeerboerderij Kuijpershoefke


Land van Kleef 6A 5175 BT Loon op Zand
06 11247707 Klik om te bellen

Voor groepen tot 143 personen
Naast De Drunense Duinen, vlakbij De Efteling
Oneindig veel speelplezier in Speeltuin & Privébos

Over Kampeerboerderij Kuijpershoefke

Kampeerboerderij Kuijpershoefke

Kampeerboerderij ‘Kuijpershoefke’ is de gemoedelijkste, gezelligste en sfeervolste kampeerboerderij gelegen in het mooie Brabantse Loon op Zand. Groepen tot 143 personen hebben hier de tijd van hun leven.

Oneindig speelplezier

Op ons buitenterrein beleef je oneindig veel speelplezier. Als je als leiding toezicht houdt bij onze grote speeltuin kun je lekker op een bankje zitten met een kopje koffie/thee in de hand. Heerlijk genieten van de spelende kinderen. Ook is er een sportveld van 5000 m² met een apart (verhard) volleybal/basketbalveld. Hier kan een kampvuur gehouden worden. Dit wordt dan door ons klaargezet. Jij hoeft hem alleen aan te steken en er gezellig rondom te gaan zitten om met zijn allen liedjes zingen.

In ons eigen privé speelbos (3 hectare groot) kun je overdag, maar ook vooral in de donkere uren in het bos spelen. Bijzonder om na zonsondergang in het bos te mogen, want dit is in de andere delen niet toegestaan. Leuk om bijvoorbeeld het dierengeluiden spel te doen of een spooktocht in ons eigen bos te houden.

En als je ondanks al deze activiteiten tóch een dagje weg wilt loop je zo Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen in. En ook De Efteling is binnen 10 minuten te bereiken.

Brabantse Groepsaccommodatie met een grote G

Bij ons staat alles in het teken van gezellig samen zijn in het typische Brabantse landschap. Scholen, verenigingen en families voelen zich al snel thuis bij ons. We beschikken over diverse slaapvertrekken met sanitair, een volledig uitgeruste keuken en een knusse recreatiezaal. Perfect voor een onvergetelijk schoolkamp, familieweekend of sportuitje. Een schoolkamp zonder discoavond of familieweekend zonder talentenjacht is geen feest. Daarom hebben wij de recreatiezaal van de groepsaccommodatie alvast sfeervol ingericht en uitgerust met discolampen, een complete geluidsinstallatie met bluetooth inclusief radio, microfoons, luidsprekers, een beamer en een chromecast. Sluit je laptop of je telefoon aan en het feest kan beginnen.

Ben je klaar voor een onvergetelijk verblijf op onze Kampeerboerderij?

Kun je niet wachten om je koffer te pakken en herinneringen voor het leven te maken? Neem dan snel contact met ons op om te informeren of jouw gewenste data beschikbaar zijn. We kijken uit naar jouw telefoontje.

Kampeerboerderij Kuijpershoefke voor Oneindig Speelplezier

Foto's

Kampeerboerderij Kuijpershoefke

Kampeerboerderij Kuijpershoefke in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie
Kampeerboerderij

Faciliteiten

Binnen speelruimte
Draadloos internet
Kampvuurplaats
Speeltuin
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Voetbalveld
Warm en koud water

Groepsgrootte

Groepen van meer dan 100 personen

Onze locatie

Kampeerboerderij Kuijpershoefke


Land van Kleef 6A 5175 BT Loon op Zand
06 11247707 Klik om te bellen