Kampeerboerderij 'Land van Kleef'


Land van Kleef 6 5175 BT Loon op Zand
0416 - 36 12 72 Klik om te bellen

Over Kampeerboerderij 'Land van Kleef'

Kampeerboerderij Land van Kleef is een gezellige, kindvriendelijke groepsaccommodatie in Brabant (Loon Op Zand). De groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor grote groepen en heeft een geweldige ligging. Omringd door de prachtige bossen van de Loonse en Drunense duinen. U loopt vanuit de kampeerboerderij direct het bos in.


De groepsaccommodatie bevindt zich op loopafstand van de Efteling en Recreatieplas het Blauwe meer. Wandelen, mountainbiken, midgetgolfen, en bosspelen… Voor zowel jong als oud is er meer dan genoeg te doen in de directe omgeving van kampeerboerderij Land van Kleef.

Uiteraard is er naast de prachtige omgeving ook meer dan genoeg te doen op het terrein van de groepsaccommodatie zelf. Onze unieke groepsaccommodatie in Brabant is uitermate geschikt voor grote groepen zoals scholen, verenigingen en sportclubs. De kampeerboerderij heeft een mooie, gezellige, karakteristieke recreatiezaal die plaats biedt aan grote groepen tot 140 personen. De slaapzalen, variërend van 4 tot 20 personen zorgen voor rust en overzicht voor zowel de kinderen als de leiding.

Kampeerboerderij Land van Kleef heeft een grote sportveld met speeltuin en kinderboerderij. Tevens beschikt deze geweldige groepsaccommodatie in Brabant over een klimbos, welke zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld survival-activiteiten. En vergeet natuurlijk ons privébos niet. Wat is er nu mooier om zelfs in de nachtelijke uurtjes met uw kinderen te kunnen genieten van de spannende geluiden van het bos…

Kortom: een verblijf op kampeerboerderij Land van Kleef is voor iedereen een ervaring om nooit te vergeten!

Foto's

kampeerboerderij 'Land van Kleef'

Kampeerboerderij 'Land van Kleef' in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie
Kampeerboerderij

Faciliteiten

Beamer, muziekinstallatie
Draadloos internet
Jeu de boule baan
Kampvuurplaats
Speeltuin
Speelweide
Vaatwasser
Voetbalveld
Warm en koud water
Wasmachine

Groepsgrootte

Groepen tot 100 personen
Groepen van meer dan 100 personen

Onze locatie

Kampeerboerderij 'Land van Kleef'


Land van Kleef 6 5175 BT Loon op Zand
0416 - 36 12 72 Klik om te bellen