Klonie Groepsaccommodatie


Ellertsweg 4 9535 TA Ellertshaar
0599 287 325 Klik om te bellen

Ruimte voor grote groepen, tot wel 350 personen
Gelegen aan zwemplas & bos
Groot aanbod catering & activiteiten

Over Klonie Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Klonie

Klonie in Ellertshaar is uitermate geschikt wanneer je op zoek bent naar uitdaging, spanning én gezelligheid. In een prachtige, natuurlijke omgeving van Drenthe bieden wij diverse outdoor en indoor activiteiten aan. Uitrusten na een lange dag kan in een van onze groepsaccommodaties. Met ruimtes voor kleine en grote groepen kan je jouw teamuitje, schoolkamp of familieweekend volledig doorbrengen op de boerderij. Tijd om de leukste herinneringen te maken met jouw groep!

Vier accommodaties

Slapen in het natuurlijke Drente? Met onze vier groepsaccommodaties, samen goed voor 260 slaapplekken, is er ongetwijfeld plek voor jouw groep. Ben je met meer dan 260 personen? Ook dan vinden we een oplossing. Dat maakt Klonie uniek! Kies uit de Boerderij, het Woonhuis, de Oude Schuur en/of de Nieuwe schuur. Hulp nodig met de keuze? Wij helpen graag!

Activiteiten

Grote sport- en speelvelden waar je je de hele dag kan vermaken. Liever iets anders doen? Doe de survival! We hebben natuurlijk nog veel meer activiteiten. zoals: Expeditie Robinson, bubbelvoetbal, zeskampen, speurtocht, dropping, boogschieten, paintballen, en nog veel meer! 's Avonds in het donker lekker het kampvuur aansteken met jullie eigen gesprokkelde hout uit het bos.

Catering

Naast ons ruime aanbod van activiteiten, hebben we ook veel mogelijkheden in de catering! Wij bakken graag frites met een snack of verzorgen een barbecue voor jullie groep. Mocht je liever ook ontbijt en lunch geregeld willen hebben, boek dan volpension! 

Faciliteiten

De accommodaties beschikken over ruime dagverblijven, meerdere slaapzalen en professionele keukens waar heerlijk in gekookt kan worden. En de omgeving mag er ook zijn! Met het bos op loopafstand, zwemwater in de achtertuin en grote sport- en spelvelden ben je niet snel uitgekeken. 

Kiosk

De Klonie Kiosk: ons fijne winkeltje! Onze jongere bezoekers komen hier graag voor snoepgoed of een souvenir. Vergeet dus vooral het zakgeld niet! Ook oudere bezoekers kopen hier graag een flesje drinken of een kaartje voor het thuisfront. De verkoop van friet en snacks is ook mogelijk, maar gaat in overleg, net als de openingstijden van het winkeltje in het algemeen.

We kijken uit naar jullie komst!

De leukste groepsaccommodatie van Nederland

Foto's

Klonie Groepsaccommodatie in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie
Kampeerboerderij

Faciliteiten

Draadloos internet
Kampvuurplaats
Speelweide
Terras
Voetbalveld
Warm en koud water
Zwemvijver

Groepsgrootte

Groepen tot 10 personen
Groepen tot 100 personen
Groepen tot 25 personen
Groepen tot 350 personen
Groepen tot 50 personen
Groepen van meer dan 100 personen

Aangesloten bij

Recron

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo Klonie Groepsaccommodatie

Klonie Groepsaccommodatie

Klonie Groepsaccommodatie


Ellertsweg 4 9535 TA Ellertshaar
0599 287 325 Klik om te bellen