Landgoed de Biestheuvel


Hoogcasteren 25 5528 NP Hoogeloon
0497-591257 Klik om te bellen

Over Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel, alle faciliteiten op 1 plek; Groepsaccommodaties, Outdoor, Feesten en vergaderen. U vindt ons in Hoogeloon, net onder Eindhoven en Tilburg, in het hart van de Brabantse Kempen.

Wilt u een paar dagen weg met vrienden, vereniging, collega’s of familie? 
De karaktervolle groepsaccommodaties in een landelijke, Bourgondische sfeer, zijn voorzien van een goed uitgeruste keuken, eetkamer met buffetmogelijkheden, woonkamer met sfeervolle haard en een overdekt terras met riante tuin. Tenslotte biedt ons landgoed een breed scala aan faciliteiten op eigen terrein zoals onder andere; sportvelden een jeu de boulesbaan, een groot doolhof en wandel-en fietsroutes.

Zakelijke groepen kunnen bij ons in alle rust vergaderen in onze vergaderruimtes, eventueel met overnachting. Alle moderne faciliteiten, zoals draadloos internet, beamer en flip-over zijn aanwezig. Hier kunt u vergaderen afwisselen met een uitgebreide lunch en op ons landgoed een frisse neus halen, voor u verder werkt. Tenslotte is het mogelijk de dag af te sluiten met een spannende outdoor activiteit of teambuilding opdracht en daarna een lekker diner. Heeft u speciale wensen? Wij nemen u met plezier alle praktische beslommeringen uit handen en zorgen dat het u aan niets ontbreekt terwijl u werkt.

Op Landgoed de Biestheuvel zijn er naast verblijf en vergadermogelijkheden ook veel verschillende outdoor activiteiten te boeken. Met een aanbod van meer dan 30 activiteiten is er voor ieder wat wils. Een heus Doolhof, speeltuin met airtrampoline en diverse thema activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan Expeditie Jones, of een rondje op de Kickbike Fat Max Elektrische steps. Maar ook ons Escape House is geschikt voor groepen. Zoekt u meer een teambuilding activiteit, vooral gericht op samenwerking? Kijk dan eens naar de teamopdrachten, of de communicatie challenge!

Heeft u vragen over alle mogelijkheden informeer dan vrijblijvend via info@biestheuvel.nl . Wilt u ons landgoed zelf eens bekijken? Geen probleem! U bent van harte welkom. Bel ons even voor een afspraak op 0497-591 257.

Tot ziens op Landgoed de Biestheuvel!

Landgoed de Biestheuvel: Groepsaccommodaties, Outdoor activiteiten, Feesten en Vergaderen op een groot groen landgoed

Foto's

Landgoed de Biestheuvel, accommodatie De Hoeve & De Schuurherd

Landgoed de Biestheuvel in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Bar
Draadloos internet
Jeu de boule baan
Snackbar
Speeltuin
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Voetbalveld
Warm en koud water

Groepsgrootte

Groepen tot 100 personen
Groepen tot 25 personen
Groepen tot 50 personen
Groepen van meer dan 100 personen

Aangesloten bij

Anwb
Groepsaccommodaties Nederland
Horeca Nederland

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

Landgoed de Biestheuvel


Hoogcasteren 25 5528 NP Hoogeloon
0497-591257 Klik om te bellen