Landgoed de Weerdbeemden


Maasstraat 66 5995 ND Kessel
06-48367119 Klik om te bellen

Over Landgoed de Weerdbeemden

Ons bijzondere landhuis ligt in het Limburgse dorpje Kessel-Eik, tussen Venlo en Roermond. Het huis beschikt over 12 slaapkamers met in totaal 30 slaapplaatsen. Alle kamers zijn voorzien van luxe boxspringbedden, tv en eigen badkamer. De tuin grenst aan natuurgebied de Weerdbeemden, direct aan de uiterwaarden van de Maas. De accommodatie ligt op een terrein van ruim 26.000 m2. Onze tuin is parkachtig aangelegd en voorzien van een prachtige fontein. Het huis is van alle gemakken voorzien en heeft een luxueuze uitstraling. Aan de kinderen is ook gedacht, er is voldoende buiten- en binnenspeelgoed. U kunt de sauna (het hele jaar) en ons buitenzwembad (alleen gedurende het zomerseizoen) erbij huren. Dé ideale locatie voor een gezellig familie- of vriendenweekend.

Kom bij ons genieten van een heerlijke wijnproeverij, er ligt een mooie grote wijnkelder onder de accommodatie, of een avondje met vrienden of collega’s koken in onze professionele keuken. Op onze website vindt u diverse tips voor uitjes of leuke activiteiten, o.a. op ons eigen terrein of in de directe omgeving.

Naast de groepsaccommodatie kunt u bij ons ook terecht voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en bijvoorbeeld teambuildings- of heisessies. Onze prachtige tuin leent zich uitstekend voor een buiten bruiloft!

 

Foto's

Luchtfoto

Landgoed de Weerdbeemden in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Draadloos internet
Kampvuurplaats
Sauna
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Voetbalveld
Warm en koud water
Zwembad

Groepsgrootte

Groepen tot 50 personen

Aangesloten bij

Vvv

Onze locatie

Landgoed de Weerdbeemden


Maasstraat 66 5995 ND Kessel
06-48367119 Klik om te bellen