Orvelter Hof


Mr. J.B. Kanweg 7a 9439 TD Witteveen
06-11784975 Klik om te bellen

17 luxe kamers met eigen sanitaire voorzieningen
Mogelijkheid om zowel binnen als buiten te BBQ'en
Grote speelzolder, springkussen en rustig gelegen

Over Orvelter Hof

Gelegen in een prachtige landelijke omgeving tussen Orvelte en Witteveen ligt de sfeervolle, luxe groepsaccommodatie Orvelter Hof. Orvelter Hof beschikt over 17 tweepersoons kamers, welk allen beschikken over privé sanitair. Eén sanitaire ruimte is aangepast voor mindervalide gasten.

In deze tot groepsverblijf verbouwde oude boerderij, geniet u van elkaars gezelschap, van de vele voorzieningen en van het prachtige weidse uitzicht. En de kinderen, die vermaken zich prima op de grote speelzolder, op het sportveldje of ravotten in de speeltuin met veilige speeltoestellen en het grote springkussen.

Met de uitgebreide faciliteiten, de rust en de mooie natuur is Orvelter Hof tevens een gewilde bestemming voor uw vergaderingen, trainingen, cursussen en brainstormsessies. Kwaliteit, service en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ons motto is dat we onze gasten graag in de watten leggen. Kijkt u op de website voor de diverse vergaderarrangementen.

In de omgeving van Orvelter Hof is veel te zien en te beleven. Attracties voor kinderen; spannende en sportieve activiteiten; wandelen en fietsen in de prachtige natuur; culturele uitstapjes en sfeervolle authentieke esdorpjes. U kunt de dagen lekker op uw eigen gemak invullen.

Orvelter Hof is voorzien van een professionele keuken, waar u de heerlijkste gerechten klaar kunt maken, tevens is er de mogelijkheid om binnen gebruik te maken van de indoor barbecue.
Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid uw diner te laten verzorgen door middel van catering.

Mocht u buiten de deur willen eten, in de omgeving zijn talloze eetgelegenheden voor een lekkere lunch, een uitgebreide high tea of een heerlijk diner. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

U bent van harte welkom op het gastvrije Orvelter Hof

Foto's

Orvelter Hof

Orvelter Hof in het kort

Soort groepsaccommodatie

Boerderijlodges
Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Bar
Draadloos internet
Indoor barbecueplaats
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Voetbalveld
Warm en koud water

Groepsgrootte

Groepen tot 50 personen

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

Orvelter Hof


Mr. J.B. Kanweg 7a 9439 TD Witteveen
06-11784975 Klik om te bellen