Recreatie 't Lohr


Lohrpad 2 7083 AX Voorst
0315631697 Klik om te bellen

Kindvriendelijk
Met overdekt zwembad
Veel faciliteiten op eigen terrein

Over Recreatie 't Lohr

Even genieten van de rust in de Achterhoek met uw familie of vrienden? Dan bent u bij Recreatie 't Lohr op de juiste plek. In een heerlijke landelijke omgeving ligt onze groepsaccommodatie. U kunt het hele weekend bij het vakantieverblijf vertoeven, zonder vertier elders op te moeten zoeken. Er is genoeg te doen. We hebben namelijk vele faciliteiten op ons eigen terrein, zoals een overdekt zwembad, ruime speelvelden rondom de accommodatie en een indoorspeelruimte met tafelvoetbal, tafeltennis en een pooltafel. Daarnaast hebben we ook een pitch en putt golfbaan met voetgolfbaan en adventure minigolfbaan. We zijn aan de rand van recreatiegebied Engbergen gelegen. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Of misschien zelfs kanoën, paardrijden of suppen. We liggen aan de rand van een bos. U wordt 's ochtends gewekt door de vogels. En in de zomer kijkt u uit over de koeien van de buren.

Recreatie 't Lohr biedt veel comfort voor een budgetvriendelijke prijs. De accommodatie is geheel gelijkvloers en heeft een ruime keuken van alle gemakken voorzien.

Kortom, ideaal voor een weekendje weg met familie of vrienden, zeker als er kinderen bij zijn. Maar ook voor een schoolkamp is ons groepsverblijf zeer geschikt. Groepen vanaf 15 personen tot 80 personen kunnen bij ons terecht.

Foto's

Groepsaccommodatie 't Lohr

Recreatie 't Lohr in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Voetbalveld
Warm en koud water
Zwembad

Groepsgrootte

Groepen tot 100 personen
Groepen tot 25 personen
Groepen tot 50 personen

Aangesloten bij

Groepsaccommodaties Nederland
Recron
Vvv

Online reserveren mogelijk

Ja

Team

Onze locatie

Recreatie 't Lohr


Lohrpad 2 7083 AX Voorst
0315631697 Klik om te bellen