SterGroep


Kranenhofscheweg 1 5364 NP Escharen

12 prachtige groepsaccommodaties
Rustig en landelijk gelegen
Verdeeld over Nederland

Over SterGroep

SterGroep is ….op en TOP genieten!

12 Sfeervolle groepsaccommodaties, welke bestaan uit verbouwde boerderijen, moderne recreatieverblijven en zelfs een kasteel en een oud klooster. Gesitueerd tegen een natuurterrein aan, in de directe omgeving van een meer, midden in de bossen en in een afwisselend agrarisch gebied. De groepsaccommodaties van SterGroep bevinden zich verspreid over het hele land en bovendien op de mooiste plekjes van Nederland, waar natuur, avontuur, recreatie en inspiratie rijkelijk voorhanden zijn en er veel te doen is in de omgeving. Erop uit om te fietsen, wandelen of een stad te bezoeken behoort tot de mogelijkheden. Of gaat jouw groep voor een avontuurlijke activiteit? Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon lekker te relaxen en een boek te lezen in de accommodatie.

De locaties zijn allemaal geclassificeerd met 4 of 5 sterren en huiselijkheid staat bij ons voorop. Zo kun je kiezen voor een compleet verzorgd verblijf, maar ook zelf koken en jouw eigen “natjes en droogjes” regelen is in veel gevallen mogelijk. Er wordt veel aandacht besteed aan gastvrijheid en gezelligheid, waarbij de wensen en de privacy van jouw groep voorop staan.

Er lekker tussenuit met familie, vrienden, vereniging of wie dan ook. Bij SterGroep groepsaccommodaties vind je voor elke denkbare groep de geschikte locatie, waar iedereen zich prettig voelt en zichzelf kan zijn.

Vakanties met zorg...
Er zijn verschillende accommodaties die zijn ingesteld op groepen met functiebeperkingen. Wil jij met er met de bewoners van jouw tehuis/instelling even lekker tussenuit? Naar een locatie die volledig is ingesteld op jullie type bewoners; op hun wensen en hun mogelijkheden? Neem contact op met SterGroep voor de mogelijkheden.

De zakelijke markt...
Ook als je op zoek bent naar een inspirerende locatie voor jouw brainstormsessie, vergadering, workshop, teambuilding of personeelsuitje kun je bij de SterGroep locaties terecht. Er zijn verschillende accommodaties
die zakelijke arrangementen aanbieden en graag met jou meedenken. Daarbij zijn er mogelijkheden met én zonder overnachting.

Kortom Stergroep heeft voor ieder wat wils en onze groepsaccommodaties stellen graag samen met jou een arrangement op maat voor jouw samen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Sterk in groepsaccommodaties

Foto's

Weekendje weg met SterGroep
Wandeling
Kinderen bij SterGroep
vriendinnenweekend

SterGroep in het kort

Soort groepsaccommodatie

Boerderijlodges
Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Bar
Draadloos internet
Jeu de boule baan
Kampvuurplaats
Sauna
Speeltuin
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Voetbalveld
Warm en koud water
Wasmachine
Zwembad

Groepsgrootte

Groepen tot 10 personen
Groepen tot 100 personen
Groepen tot 25 personen
Groepen tot 50 personen
Groepen van meer dan 100 personen

Aangesloten bij

Groepsaccommodaties Nederland
Recron
Stergroep

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo SterGroep

SterGroep

SterGroep


Kranenhofscheweg 1 5364 NP Escharen