Stichting Paasheuvelgroep


't Frusselt 30 8076 RE Vierhouten
0577411556 Klik om te bellen

Over Stichting Paasheuvelgroep

Samen dichtbij groen!
Met 44 groepsverblijven, twee campings voor groepen en één camping voor individueel kampeerders faciliteert de Paasheuvelgroep betaalbare overnachtingen door heel Nederland.

Onze organisatie is in 1922 opgericht vanuit een sociale ideologie. Onze rijke geschiedenis inspireert ons nog dagelijks en stimuleert ons bij het verzorgen van meer dan 170.000 overnachtingen per jaar.

Organisatie met sociale historie
Stichting Paasheuvelgroep is het resultaat van de fusie van Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep in 2010. Die fusie was destijds een logische stap voor beide partijen gegeven de sociale wortels van de organisaties. De Paasheuvelgroep is in 1922 opgericht vanuit het socialisme met als doelstelling om de stadsjeugd kennis te laten maken met normen, waarden en wat het behelst om samen te werken, alles in een natuurlijke omgeving. Stichting Jeugdbuitenverblijven is opgericht in 1952 om vakantieverblijven aan te bieden voor de lagere schooljeugd, die anders om financiële redenen daartoe niet in staat was.

Betaalbaar & makkelijk georganiseerd
De Paasheuvelgroep streeft er nog steeds naar om groepsovernachtingen en kampeervakanties zo betaalbaar mogelijk te maken voor iedereen. Daarnaast helpen we het organiseren van een groepsovernachting zo gemakkelijk mogelijk maken.

Stichting Paasheuvelgroep in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Speelweide
Voetbalveld
Warm en koud water

Groepsgrootte

Groepen tot 100 personen
Groepen tot 50 personen
Groepen van meer dan 100 personen

Aangesloten bij

Recron

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

Stichting Paasheuvelgroep


't Frusselt 30 8076 RE Vierhouten
0577411556 Klik om te bellen