't Olde Strik


Bezoensweg 1 7955 PT IJhorst
0522441797 Klik om te bellen

Over 't Olde Strik

Kampeerboerderij ‘t Olde Strik heeft tot 1979 gefungeerd als een boerenbedrijf. Dit werd gerund door de familie van Strik (vandaar de naam) en later, vanaf ongeveer 1946, door de familie van der Woude (aangetrouwd). In 1987 is de oude boerderij geheel verbouwd en aangepast en ingericht is als groepsaccommodatie.

Gelegen in het hart van het Reestdal, in de gemeente Staphorst en de provincie Overijssel, op de drempel met de provincie Drenthe, biedt onze groepsaccommodatie gelegenheid tot recreëren in de ruimste zin des woords. Deze door Barbara en Bert beheerde boerderij is gelegen in een uniek landschappelijke omgeving, in het beekdal van de Reest en aansluitend aan het bos van Staatsbosbeheer. En in de nabijheid van het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Met een groot afgeschermd speelveld, ruime woon-en eetkamer en overnachtingsplaatsen tot ongeveer 38 personen bieden wij een ideale plek voor: scoutinggroepen, sport-, jeugd-, en personeelsverenigingen, families, vrienden, scholen en andere groepen.

Ook voor buurtfeesten, reünies, familiedagen, werk- en studiedagen e.d. bieden wij een unieke mogelijkheid aan, de Potstal. In overleg met ons is er veel mogelijk om aan ieders wensen tegemoet te komen en kunt u een onvergetelijk verblijf arrangeren.

Schroom niet en bespreek tijdig uw wensen.

Foto's

de woonkamer

't Olde Strik in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie
Kampeerboerderij

Faciliteiten

Speelweide
Televisie
Terras
Vergaderruimte
Warm en koud water

Groepsgrootte

Groepen tot 50 personen

Onze locatie

't Olde Strik


Bezoensweg 1 7955 PT IJhorst
0522441797 Klik om te bellen