Tjeukemeer Watersportcentrum


De Akkers 47 8536 VD Oosterzee
0514541718 Klik om te bellen

Over Tjeukemeer Watersportcentrum

Watersportcentrum Tjeukemeer leent zich uitstekend voor het organiseren van groepsactiviteiten en schoolkampen op basis van zelfverzoring. Ideaal voor familiereünie, groepsvakantie, schoolkamp of kennismakingsweek.
Het Watersportcentrum is schitterend gelegen direct aan het Tjeukemeer. Ruim 2000 hectare water direct voor de deur.
De accommodatie met een capaciteit van tussen de 15 en ongeveer 80 personen heeft een gezellige zitruimte met eigen bar, open haard, TV, radio en centrale verwarming. In de accommodatie is verder aanwezig een tafeltennistafel, sjoelbak, poolbiljart, voetbalspel, en een flipperkast. De accommodatie heeft een eigen speelveld en klimtoestellen voor kinderen en een eigen parkeerterrein. Verder zijn er kano's en open zeilboten te huur. Er zijn diverse slaapkamers alle voorzien van wastafel, een kompleet ingerichte keuken en voldoende douches en toiletten.

Ideale ligging.
Het Watersportcentrum Tjeukemeer heeft een unieke ligging aan het gelijkmatige meer. Het Tjeukemeer is een van de rustigste meren van Friesland, een gebied met prachtig natuurschoon. Het is een mooi gebied voor zeilers en surfers. Het zandstrand aan het Tjeukemeer bevindt zich direct naast de accommodatie. In de naaste omgeving (Lemmer) zijn uitstekende winkels, uitgaans- en horecavoorzieningen. Het subtropisch zwembad, sauna/fitness vindt u in Joure.
Huur accommodatie vanaf € 700,00.

Foto's

De accommodatie aan het Tjeukemeer

Tjeukemeer Watersportcentrum in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Bar
Draadloos internet
Jeu de boule baan
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Voetbalveld
Warm en koud water

Groepsgrootte

Groepen tot 50 personen

Onze locatie

Tjeukemeer Watersportcentrum


De Akkers 47 8536 VD Oosterzee
0514541718 Klik om te bellen