Vakantiehuis De Berken


Rooije-Aschweg 16 5422 VC Gemert
06 - 11 72 27 35 Klik om te bellen

Over Vakantiehuis De Berken

Vakantiehuis 'De Berken' is een comfortabel vakantiehuis met sauna en ligt in het hartje van de Brabantse Peel, in het plaatsje Gemert. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen vanaf 12-20 personen en beschikt naast een ruime woning over een grote privé tuin met terras, aangrenzend een bos en 2 recreatieruimtes.

In totaal zijn er 6 slaapkamers en 3 badkamers, van de 6 slaapkamers hebben 3 slaapkamers een wastafel op de slaapkamer. Vanuit de woning en het terras heeft u zicht op de weilanden waar de paarden van de beheerder grazen. De weilanden zijn volledig omringd door bossen. Genietend op het terras kunt u gebruik maken van de stooktonnen, bij koud weer is het heerlijk om binnen in de zithoek gezellig bij te kletsen bij de open haard.

Aan de grote eettafel kunt u heerlijk ontbijten, lunchen of dineren met uw gezelschap. U kunt met meerdere mensen de maaltijden voorbereiden in de twee keukens, onder het genot van een drankje en zittend aan het werkeiland kunt u gezellig bijkletsen.

Kinderen hebben alle ruimte om te spelen met de skelters, fietsen, stepjes en eenwielers die aanwezig zijn, rondom is er voldoende ruimte om hier gebruik van te maken. Ook een zandbak en trampoline ontbreken niet. De oudere kinderen kunnen zich ook heerlijk uitleven in de omliggende bossen. Bij slecht weer kan er in de overdekte recratieruimtes gespeeld worden. Buiten vindt men in de overdekte ruimte een tafeltennistafel en in de recreatieruimte in het souterrain kunnen ze heerlijk spelen met het tafelvoetbalspel, de sjoelbak, dartbord, WII of TV kijken. 

Kortom alle rust en ruimte voor jong en oud voor een gezellige vakantie. Wij begroeten u graag in het gastvrije Brabantse Gemert.

Foto's

Vakantiehuis De Berken in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Bar
Draadloos internet
Sauna
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Warm en koud water
Wasmachine

Aangesloten bij

VVV

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

Vakantiehuis De Berken


Rooije-Aschweg 16 5422 VC Gemert
06 - 11 72 27 35 Klik om te bellen