Visschershoeve


Pastoor van Winkelstraat 60 5374 BK Schaijk
0651366918 Klik om te bellen

Over Visschershoeve

Visschershoeve, gelegen in het noord-oosten van Brabant in het levendige dorp Schaijk, aan de rand van natuurgebied ''De Maashorst''

Deze luxe groepsaccommodatie in Schaijk is de ideale locatie voor een zorgeloos weekend of vakantie!. Het beschikt in totaal over 40 bedden. (Max 32 volwassenen) De groepsaccommodatie is sfeervol, huiselijk ingericht en voorzien van 13 slaapkamers waarvan 7 met eigen badkamer. De accommodatie is voorzien van een grote keuken. De centrale ruimte, de Center, is de plaats waar gegeten en gerecreëerd kan worden, het heeft ook een bargedeelte en een relaxhoek. Op de 1e verdieping bevind zich een speelzolder, en oa. een biljart en voetbalspel. Buiten vind men de bloemrijke tuin en speelveld met speeltoestellen, tafeltennis, zandbak, en jeu de boule veld. En ook een grote "bubbeltub". Er kan naast de accommodatie geparkeerd worden.

Rond het huis ligt een terras met veranda, grote (bloemen)tuin, buitenkeuken en een grasveld. Er is een jeu de boules baan, trampoline (voor kinderen) en speelhuisje met schommels, glijbaan en zandbak (1200m2 recreatieruimte).

Schaijk grenst aan de natuurgebieden Maashorst, Herperduin, Keent en de Maasdijken. Daardoor behoren fietsen en wandelen tot de favoriete bezigheden van de gasten. In de directe omgeving zijn verschillende mooie fiets- en wandelroutes uitgezet, waar Wisenten, Exmoor pony's en Taurossen nog je pad kunnen kruisen.

Verschillende culturele mogelijkheden in de omgeving zijn de stadjes Ravenstein, Grave en Megen. Op circa 20km afstand de historische stad 's Hertogenbosch en de oudste stad van Nederland Nijmegen.

Foto's

Oprit, parkeerplaatsen en accommodatie

Visschershoeve in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Draadloos internet
Jeu de boule baan
Kampvuurplaats
Speeltuin
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Warm en koud water
Wasmachine

Groepsgrootte

Groepen tot 25 personen

Aangesloten bij

Vakantieadressen.nl

Online reserveren mogelijk

Ja

Team

Onze locatie

Visschershoeve


Pastoor van Winkelstraat 60 5374 BK Schaijk
0651366918 Klik om te bellen