Visschershoeve


Pastoor van Winkelstraat 60 5374 BK Schaijk
0651366918 Klik om te bellen

Over Visschershoeve

Visschershoeve, gelegen in het noord-oosten van Brabant in het levendige dorp Schaijk, aan de rand van natuurgebied ''De Maashorst''

Deze groepsaccommodatie in Schaijk is de ideale locatie voor een zorgeloze luxe vakantie! De accommodatie is sfeervol, huislijk ingericht en voorzien van 8 slaapkamers met eigen badkamer. De accommodatie bestaat uit een hoofdgebouw en bijgebouw en is voorzien van twee keukens. In het hoofdgebouw een grote eetkeuken voor 16 personen en aangrenzend een zitkamer voor 20 personen.

Rond het huis ligt een terras met veranda, grote (bloemen)tuin, buitenkeuken en een grasveld. Er is een jeu de boules baan, trampoline (voor kinderen) en speelhuisje met schommels, glijbaan en zandbak (1200m2 recreatieruimte).

Schaijk grenst aan de natuurgebieden Maashorst, Herperduin, Keent en de Maasdijken. Daardoor behoren fietsen en wandelen tot de favoriete bezigheden van de gasten. In de directe omgeving zijn verschillende mooie fiets- en wandelroutes uitgezet, waar Wisenten, Exmoor pony's en Taurossen nog je pad kunnen kruisen.

Verschillende culturele mogelijkheden in de omgeving zijn de stadjes Ravenstein, Grave en Megen. Op circa 20km afstand de historische stad 's Hertogenbosch en de oudste stad van Nederland Nijmegen.

Foto's

Visschershoeve in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Faciliteiten

Draadloos internet
Jeu de boule baan
Kampvuurplaats
Speeltuin
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Warm en koud water
Wasmachine

Groepsgrootte

Groepen tot 25 personen

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

Visschershoeve


Pastoor van Winkelstraat 60 5374 BK Schaijk
0651366918 Klik om te bellen