Terug

Accomodatie 60 personen midweek na pinksteren 2017 schoolkamp?

Menno

Is er een accomodatie voor de midweek na pinksteren 2016, dinsdag 6 juni tm vrijdag 9 juni. Schoolkamp groep 7 en 8


2 Antwoorden

Antwoord van Costa Del Zeumeren Groepsaccommodaties

Beste Menno,

 

Ons grote huis De Eik met 80 slaapplaatsen is nog vrij van 6-9 juni 2017. De Eik is een practisch en gezellig ingericht huis met 4 slaapzalen, een grote en hoge verblijfsruimte, een keuken met compleet inventaris , nette douches en toiletten en een groot terras met een vuurplaats voor een kampvuur.

De recreatieplas Zeumeren grenst aan ons terrein waar een groot deel sport en spel mogelijk is. Wij leveren leuke zeskamppakketten inclusief gekkefietsenrace, sumoworstelen en sponsbroekenrace. Ook kunt u bij ons vlotvaren. In onze kantine met overdekt terras bestaat de mogelijkheid onze maaltijden te gebruiken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op basis van zelfverzorging. |Onze barbecue voor kinderen en volwassenenen zijn niet te versmaden. Wij willen voor u graag een offerte opmaken en ook nodigen wij u van harte uit voor een geheel vrijblijvende bezichtiging. De koffie staat klaar in Het Steenuiltje. Kijk voor meer informatie even op onze nieuwe website.


Antwoord van Landgoed de Biestheuvel

Goedemiddag Menno,

 

Jazeker. U kunt terrecht op Landgoed de Biestheuvel. We ontvangen veel scholen voor het jaarlijkse kamp of introductieweek. We hebben op eigen terrein een outdoorterrein met meer dan 40 outdoor activiteiten voor elk budget (survival!)

 

U kunt bij onze logeren op basis van zelfverzoring. De keukens zijn er uitstekend voor ingericht (inclusief vaatwasser). Wij bieden tevens een volledig verzorgd verblijf of logies ontbijt. Bij een volledig verzorgd verblijf worden ontbijt, lunch en diner verzorgd. Dit is echt heel betaalbaar, en  u krijgt er een hoop luxe voor terug! Vraaq ons om een offerte met én zonder verzorging.

 

Check onze site voor meer info of maak een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding op het landgoed. U bent van harte welkom.

 

Landgoed de Biestheuvel