Terug

Accomodatie gezocht: 85 personen, 13-14 juni 2014?

Ruben van Zelm

Voor ons bedrijfsuitje zoeken wij een accomodatie voor ongeveer 85 personen; aankomst vrijdagochtend, actief dagprogramma, bbq, voetbal (Nl - Esp! ) kijken, feestavond met bandje. Zaterdag 14/6 t/m lunch.

Liefst 2, 4 en max 6 persoonskamers....


1 Antwoord

Antwoord van NAUPAR | nautische partners

NAUPAR | Nautische partners

U doet er alles aan om van uw bedrijfsuitje een succes te maken. Een combinatie met zeilen is dan wellicht iets voor u. Wanneer u gezamenlijk de zeilen hijst en geniet van wind en water, weet u dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Een schip is een fantastische locatie om elkaar te ontmoeten, banden aan te halen en relaties op te bouwen of te verdiepen. Samen sportief bezig zijn, eten aan dek en een goed gesprek doen wonderen. Genieten van de rust en de interactie. Het varen brengt u terug bij de dingen die er écht toe doen.

In aansluiting op uw wensen kunnen wij u een combinatie van 3 schepen aanbieden voor € 75,00 p.p. Catering kan worden geleverd voor 85,00 p.p. exclusief dranken. Wij sturen u graag een offerte op maat!Op vrijdag wordt u van harte welkom geheten door de schippers. Na een korte introductie, gaan de trossen los voor een actieve dag op het water. Wellicht heeft u een bedrijfsbokaal die verdient kan worden met een spannende zeilwedstrijd? De schepen meren naast elkaar af in een natuurlijke omgeving. De barbecues worden aangestoken, het bier staat koud. Bij goed weer kan de WK voetbalwedstrijd gezamenlijk worden gekeken in de open lucht. Wat is mooier dan een wit zeil als ‘televisiescherm’? Voor sommigen is het ontbijt misschien nog te vroeg, maar om 10:00 uur varen de schepen weer richting de vertrekhaven. De lunch zal zeker smaken en aansluitend maakt een ieder zich klaar voor vertrek. Een ding weet u zeker: dit gaat u nóg een keer doen!

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Op www.naupar.nl vindt u meer informatie over onze schepen, arrangementen en cateringmogelijkheden. Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte op maat? Wij helpen u graag verder. Mocht u één of meerdere schepen willen bezichtigen, dan bent u van harte welkom en maken wij graag een afspraak met u.  U kunt ons op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:30 uur bereiken op telefoonnummer +31 (0)88 2525 000 of via de e-mail: info@naupar.com.