Terug

Accomodatie gezocht voor 200-250 personen voor 29-31 Augustus?

Freek Klein

Beste,

 

Wij van de roeivereniging Skadi uit Rotterdam zijn op zoek naar een accomodatie voor ons kenningsmakingsweekend. Tijdens dit weekend doen we allerlei spelletjes, opdrachten en andere activiteiten om als groep elkaar beter te leren kennen en uiteraard onze mooie vereniging Skadi.

 

We zijn op zoek naar een accomodatie voor 200-250 personen, met de beschikbaarheid van een ruime keuken, eetzaal en een terrein om de spelletjes en activiteiten uit te zetten. Laatste puntje is de bereikbaarheid. We gaan met bussen vanuit Rotterdam. De afstand moet goed te overbruggen zijn.

 

Ik hoop van je/jullie te horen.

Met vriendelijke groet,

Freek Klein

 


3 Antwoorden

Antwoord van Residence de Weerribben

www.weerribben.nl in Paasloo samen met www.groepsaccommodatieweerribben.nl eveneens in Paasloo (naast het Villapark) zou deze aantallen aan kunnen. Ook kunnen wij assisteren met het uitzetten van spellen of bijvoorbeeld Aquabubbles organiseren. Gebruik van visvijvers, binnenzwembad, kinderspeelplaats is mogelijk.

Met vriendelijke groet,

Fam. van Hoorn
Villapark Weerribben en Groepsaccommodatie Weerribben.

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Goedenavond,

 

Misschien is het Park Costa del Zeumeren iets voor u.

Onze camping en Groepsaccommodaties staan pal aan het recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe. Wij hebben van 29-31 augustus nog vrij:  Ons grote huis De Eik  voor 80 personen, en ons Groepstentenkampement met slaaptentjes met matrassen voor 80 personen. Nog een groepskampement voor 35 personen en onze twee blokhutten voor ieder 5 personen. Hier kunnen nog extra matrasjes ingelegd worden.

Eventueel kunnen er nog slaaptentjes bij onze groepstentenkampementen gezet worden, die u eventueel zelf meeneemt.

Het recreatiegbied is voor iedereen toegankelijk. U kunt er waterskiën, kanovaren, roeien,vlotten bouwen en voetballen. Zwemmen en allerlei leuke activiteiten doen.

Wij nodigen u uit om  geheel vrijblijvend  een kijkje te nemen.

 

Met vriendelijke groeten,

 

W Cozijnsen

Costa del Zeumeren

www.costadelzeumeren.nl 


Antwoord van Freek Klein

Dank voor beide antwoorden.

 

Echter, hebben we al iets kunnen vinden. We zullen het in de toekomst wellicht nog eens proberen.

 

Met vriendelijke groet,

Freek