Terug

Groepsaccommodatie 40 personen voor 13-16 mei 2015 vrij?

Gerlinde

Hallo,

 

Voor 13-16 mei 2015 (hemelvaartsweekend) ben ik op zoek naar een groepsaccommodatie voor zo'n 35-40 personen.

 

Ik hoor het graag als iemand iets beschikbaar heeft!

 

Groeten,

Gerlinde

 


4 Antwoorden

Antwoord van Eureca Groepsaccommodatie

goedemiddag,

 

Leuk dat er belangstelling is voor onze accommodatie.

In het gervraagde weekend is er nog een ruimte beschikbaar voor 43 personen.

Er is een eet/ziotgedeelte, keuekn, sanitair en 7 slaapkamwers. De prijs voor het weekend is € 45 per persoon, mimimaal 35 of meer  personen te betalen.Mocht u meer informatie willen dan graag via inf@eureca.nl


Antwoord van NAUPAR | nautische partners

Beste Gerlinde,

 

Als u op zoek bent naar een sportief, outdoor, cultureel of interactief uitje dan bent u bij NAUPAR aan het juiste adres. Samen met uw gasten meerdere dagen er op uit, uitwaaien op het water op één van de traditionele zeilschepen van NAUPAR.

 

Met ruim 60 schepen en 16 afvaarthavens zijn de mogelijkheden eindeloos en volledig aan te passen op uw wensen. De bestemming van de tocht en het programma bepaalt u zelf! Zeilt u naar één van de Waddeneilanden, bezoekt u een Oudhollands havenstadje of legt u aan bij Pampus? Na een actieve dag op het water vindt u in de hutten een comfortabele slaapplek voor de nacht.


Op http://www.naupar.nl/ vindt u meer informatie over ons voordelige weekendarrangement en de cateringmogelijkheden.

 

Wij horen graag van u of u in onze zeilreizen geinteresseerd bent. Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Wij helpen u graag verder. U kunt ons op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:30 uur bereiken op telefoonnummer + 31 (0)88 2525 000 of via e-mail info@naupar.com .


Antwoord van www.gercamping.com

Hallo Gerlinde,

 

Wij hebben  nog plaats voor een groep zoals jullie het vragen, het is een keertje wat anders je waant je in Mongolie maar dan tussen de Betuwese pruimebomen.

Voor info kijk even op www.gercamping.com


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo Gerlinde,

 

Jullie zijn van harte welkom op Boerderij de Diek'n in Zeerijp, Groningen.
Wij bieden tweepersoonskamers, familiekamers (4-6-8 persoons) en slaapzalen voor 10 personen. Er zijn diverse comfortabele ruimtes beschibaar voor ontspanning en sport en spel.
Eigen keuken, maar ook catering op maat (of een uitgebreide BBQ bijvoorbeeld) vanuit ons restaurant is mogelijk.  We kunnen diverse activiteiten voor jullie organiseren, en er is mogelijkheid tot huur van (lig)fietsen en kano's. Kijk voor meer informatie op onze website. En voor een offerte op maat kun je contact met ons opnemen via 0596-581199 of via info@dediekn.nl.

 

met vriendelijke groet,

Natasha Rodriguez