Terug

Groepsaccomodatie in omgeving Amsterdam?

Nico Martens

Mijn vraag is of het mogelijk is een groepsaccomodatie voor een weekend  te boeken in de buurt van Amsterdam. Voor 19 personen en vijf kinderen? De data zijn 25/26/27 september 2015 of een weeken later?


3 Antwoorden

Antwoord van De Willigen Logies

Goededag Nico,

 

Onze groepsaccommodatie is nog beschikbaar het weeken van 25-27 september 2015.

De accommodatie heeft 7 slaapkamers, 6 badkamers, woonkamer, keuken, terras.

Er zijn max. 24 slaapplaatsen.

 Onze accommodatie ligt mooi gelegen aan de Utrecht Vecht, een half uurtje van Amsterdam Centrum af. 

 

Heeft u interesse, neem dan gerust met mij contact op 06-51798045 of info@dewilligenlogies.nl, of kijk op onze website www.dewilligenlogies.nl

 

Met vriendelijke groet,

 

Yolanda Willig - Erkelens

De Willigen Logies

Vreeland 


Antwoord van Amstelhoeve Recreatie

Geachte heer Mertens,

Hierbij deel ik u mede dat onze groepsaccommodatie nog beschikbaar is in het weekend van 25 t/m 27 september 2015. Ook een weekend later is nog beschikbaar. Onze accommodatie is gelegen in de buurt van Amsterdam. 

  Onze groepsaccommodatie bestaat uit 4 2-persoons slaapkamers met elk 2 losse bedden en 3 4-persoons slaapkamers (ook te gebruiken als 2-persoonskamers) met elk 2 losse bedden en 1 stapelbed, waar dus totaal 20 personen kunnen overnachten. Er zijn in deze accommodatie een ruimte met 2 herendouches en een wasbak met spiegel. Een ruimte met 1 herentoilet en 2 urinoirs. Er is een ruimte met 2 damesdouches, 2 damestoiletten en 3 wasbakken met spiegels. Verder is er een centrale ruimte met keuken, zithoek en tafels met stoelen.  Eventueel ook nog te boeken zijn 3 extra 2-persoonskamers en een extra douche- en toiletgelegenheid in een aansluitende kleinere accommodatie. Met deze ruimte erbij zijn er maximaal 26 bedden. De grote en kleine accommodatie hebben tezamen 10 slaapkamers en een starttarief vanaf 16 personen. 
 
De verhuur van de accommodatie is op basis van zelfverzorging. Het gebruik van de centrale ruimte met keuken, zithoek en tafels met stoelen in de accommodatie is bij de huur inbegrepen en staat geheel alleen voor uw groep ter beschikking.   
       Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en zie een reactie graag tegemoet.

 

 

Met vriendelijke groet, Monique Rijlaarsdam Amstelhoeve Recreatie Tel. 0297 - 561497 http://www.amstelhoeverecreatie.nl/ https://twitter.com/Amstelhoeve https://www.facebook.com/amstelhoeverecreatie  

 

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Geachte heer Martens,

 

Onze gezellige accommodatie De Beuk is op dit moment nog vrij van 25-27 september 2015. 

Kijk alvast even op onze website voor meer informatie. En bel ons gerust voor vragen of opmerkingen.

Onze accommodatie De Beuk is eenvoudig, netjes en betaalbaar.  Alles is aanwezig. Er is een goede ruime keuken en er is een afwasmachine aanwezig. De Beuk staat pal aan het recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen. Er is veel te doen. En u hoeft in principe niet van het terrein af. Wij bieden leuke activiteiten aan voor groepen voor aantrekkelijke tarieven. U kunt zwemmen,  en allerlei leuke activiteiten ondernemen. Onze maaltijdenverzorging is top en niet duur.  En voor een lekkere barbecue kunt u ook bij ons terecht. 

Een lekker hapje uit onze snackbar behoort ook tot de mogelijkheden.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Met Vriendelijke groet,

Wijny Cozijnsen

Costa del Zeumeren Voorthuizen