Terug

Heeft u een accomodatie voor mannenweekend 9-12 juni 2017 20 pers?

Neulander

Wij zijn op zoek naar een vrijstaande accomodatie van +/- 20 personen, waar we ons jaarlijkse vriendenweekend kunnen houden. De groep bestaat uit volwassen mannen met een leeftijd tussen 39jr en 53jr.

 


3 Antwoorden

Antwoord van De Groote Wijzend

Hallo Neulander,

 

Onze locatie is nog beschikbaar het weekend van 9 tot 12 juni 2017

Met 20 bedden voldoen we aan jullie groeps aantal. Met ongeveer 4-5 mannenweekenden per jaar weten we wat we kunnen verwachten...

 

Kijk even op onze website www.grootewijzend.nl 

 

Groet,

 

Kees Noordeloos


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo heer Neulander,

 

wij kunnen u een zeilende groepsaccommodatie aanbieden. Tweemastklipper de Manna verzorgd regelmatig groepsuitjes op de waddenzee. Ook de catering kunnen wij graag voor uw verzorgen.

 

Voor vragen of verdere info neem gerust contact op: 

 

E info@mannacharter.nl

W www.mannacharter.nl

T 06 13105119

 

Met vriendelijke groeten,

 

Viola Algra-Gaida


Antwoord van Landgoed de Biestheuvel

Goedemorgen,

 

Jazeker er is nog ruimte op het landgoed.

 

De groepsaccommodaties op Landgoed de Biestheuvel zijn dé ideale locatie voor een onvergetelijk vriendenweekend Brabant. Onze sfeervol ingerichte huizen zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor groepen en bieden plaats aan 12 tot 43 personen, met een totale capaciteit van 245 personen. Deze luxe groepsaccommodaties zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk te huur. Ideaal voor een vriendenweekend.

 

Op een vriendenweekend Brabant mogen een hapje en een drankje niet ontbreken. Als gastheer met oog voor detail serveert Landgoed de Biestheuvel daarvoor een smaakvolle oplossing: maaltijdverzorging. Deze extra service is op basis van zelfredzaamheid. Afhankelijk van het gekozen arrangement geniet u elke dag van een ontbijt, lunch en 3-gangendiner. Overdag kunt u onbeperkt genieten van een kopje koffie en/of thee. Wilt u een extra feestelijke dimensie geven aan uw weekend? Graag bespreken we met u de extra mogelijkheden van bijvoorbeeld een wijnproeverij of hapjesbuffet.

 

Bent u graag actief bezig in de buitenlucht? In de directe omgeving van Landgoed de Biestheuvel kunt u zwemmen, fietsen en golfen. Blijft u liever op ons landgoed? Geniet dan van de rust. Houdt u van meer uitdaging? Ga dan op het outdoor-terrein aan de slag onder begeleiding van ervaren instructeurs. Het outdoor- terrein met meer dan 40 activiteiten en 10 creatieve workshops zorgen dat uw weekend, voor jong en oud, een vriendenweekend Brabant zal worden om nooit te vergeten.

 

Bent u nieuwsgierig geworden? Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact? Via telefoonnummer (0497) 59 12 57 geven we u graag meer tekst en uitleg.

 

Hartelijke groet, Landgoed de Biestheuvel