Terug

Leuke accommodatie van 19 t/m 22 oktober gezocht?

Sebastiaan

Als schaatsclub zijn wij op zoek naar een accomodatie voor ongeveer 40 personen in de buurt van Eindhoven. De leeftijd gaat van 10 t/m 50 jaar (trainers, ouders/verzorgers en sporters), daarnaast zijn we opzoek naar een omgeving waar we goed kunnen fietsen, hardlopen en leuke activiteiten kunnen doen. Hopelijk zit er een mooi bod aan vast


6 Antwoorden

Antwoord van Groepsaccommodatie 't Kraanven

Beste,

 

Onze accommodatie is gelegen naast NP de Loonse- em Drunense duinen. Hier zijn volop mogelijkheden voor lopen, fietsen, mountainbike etc. Kijk eens op onze site www.kraanven.nl voor meer informatie.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd kontakt opnemen.

 

Hartelijke groet,

 

Miriam van Gorkom
Groepsaccommodatie 't Kraanven
Loon op Zand 


Antwoord van www.gercamping.com

Beste schaatsclub 

Dat is ook een bijkomstigheid ik ben ook schaatsgek wij gaan naar Mongolie China en naar de Weissensee.

Tevens hebben wij een leuk onderkomen voor groepen in de Betuwe daar kun je prachtig fietsen lopen wandelen boerengolven.

De jeugd selectie van Oost Nederland is ook al een keertje bij ons geweest.

Kijk voor info op www.gercamping.com

Met een vr QKLQ groet Ben Roelofs 


Antwoord van Zonnewende Groepsaccommodatie

Beste Schaatser, (en trainers, ouders/verzorgers en sporters),

Recron Groepsaccommodatie van het jaar Zonnewende (http://www.zonnewende.nl)kwaliteit Het enige nadeel dat onze bezoekers noemen is dat we door de groene omgeving en geweldige prijs-verhouding (logies incl. ontbijt+ lunch+diner vanaf 24,50 pppn) niet altijd plaats hebben. Zou je mij de data willen emailen op info@zonnewende.nl of bellen 073-5512524? Dan doe ik het gevraagde ´mooie bod´

Hartelijk Dank,

Maarten van Beugen

 


Antwoord van Groepsaccommodatie "Ons Thuis"

Beste kampeerders,

Hartelijke dank voor de belangstelling voor onze accommodatie.

Maar helaas is het gevraagde weekend niet meer beschikbaar.

Met vriendelijke groeten,

Ria Meijer

Groepsaccommodatie Ons Thuis

in Ommel


Antwoord van De Hoof

Beste Schaatsclub,

Voor een uitvalsbasis dichtbij het IJssportcentrum Eindhoven kun je prima terecht op De Hoof in Someren.  Vele sporters waren bij ons te gast voor hun trainingsweek of -weekend. In de periode 19-21 oktober 2014 hebben wij momenteel nog De Vaarsche Hoef beschikbaar, te gebruiken samen met onze sporthal. Vanaf onze locatie De Hoof kun je direct terecht op de vele wandel- fiets- en mountainbikeroutes in de buurt. In het nabijgelegen Keelvenbos is een cooperbaan aanwezig. Neem eens een kijkje op wwww.dehoof.nl en kies voor de doelgroep SPORT.

Geinteresseerd? Neem telefonisch contact met ons op 0493-492483 of mail info@dehoof.nl, we doen je graag een voorstel op maat.

Met vriendelijke groet,

Esther Hikspoors

 


Antwoord van Residence de Weerribben

Beste Schaatsclub,

Bekijk eens http://www.groepsaccommodatieweerribben.nl. Residence de Weerribben ligt niet vlak bij eindhoven maar is  wel een unieke locatie om te gaan sporten en tegelijk te genieten van de natuur! mochten er vragen zijn dan horen wij het graag.

Met vriendelijke groeten,

 

Andrea Groenestege

a.groenestege@weerribben.nl 

Residence de Weerribben