Terug

Wie weet groepsaccommodatie met min 15 slaapkamers/eigen sanitair?

Marielle

Gezocht mooie groepsaccommodatie met min 15 slaapkamers met eigen sanitair, het liefst in Nederland, voor het weekend van 9 oktober 2015. Wie heeft er een goede tip?


3 Antwoorden

Antwoord van Dinkler Prinz

Beste Marielle,

 Wij hebben in de door u gevraagde periode het landhuis Dinkler Prinz nog beschikbaar voor uw groep..

Onze luxe en modern ingerichte accommodatie is landelijk gelegen, net over de grens bij Enschede en zeer goed bereikbaar. U kunt met een groep van maximaal 42 personen bij ons verblijven. U heeft het hele landhuis en het omliggende park exclusief voor uw eigen groep.

Beneden bevinden zich meerdere gemeenschappelijke ruimtes, zoals een gezellige lounge met open haard, een ruime overdekte serre, een aparte eetkamer, een aparte barruimte, een TV-kamer en een geheel ingerichte keuken waar u, als u dat wilt, zelf kunt koken. Er is een aparte (vergader) ruime voorzien van alle moderne faciliteiten met Wi-Fi, beamer etc. 

Dinkler Prinz heeft 19 mooie slaapkamers met iedere een eigen badkamer.  

Het park rondom het landhuis heeft een speeltuin, een grote speelschuur, een hertenkamp, een jeu de boules baan, een vuurplaats, een trapveldje, terrasstoelen, grote picknick tafels etc. etc. In de bijlage vindt u een tekening van de begane grond waarbij u een goede indruk krijgt van de ruimtes en mogelijkheden. Op de fotopagina van onze site krijgt u een goed beeld van onze mooie accommodatie. http://www.dinklerprinz.com/fotos . Onder het tabje “Landhuis” op de site vindt u ook twee filmpjes.

 

U betaalt een vast bedrag, inclusief btw, schoonmaak, servicekosten en kosten voor bad- en bedlinnen. De bedden zijn opgemaakt en er liggen twee handdoeken per persoon voor u klaar.

De huursom voor de periode van 9 oktober is voor een weekend € 4.250,00 en voor een lang weekend € 4.450,00 ( weekend: vrijdagmiddag 17.00 uur tot zondagmiddag 17.00 uur, lang weekend: vrijdagmiddag 17.00 uur tot maandagmorgen 10.00 uur). Wij berekenen een borg van € 500,00 (deze wordt binnen 2 weken na vertrek met verrekening van eventuele schade teruggestort). Bij boeking vragen wij een aanbetaling van 50% (exclusief BTW). De overige 50% is verschuldigd twee maanden voor de aankomstdatum. 

Wij kunnen de maaltijden geheel voor u verzorgen. U kunt er ook voor kiezen om alleen een deel van de maaltijden door ons te laten bereiden. Kookt uw groep liever helemaal zelf dan kan dat ook heel goed in de volledig ingerichte keuken van Dinkler Prinz. 

Voor vragen en of opmerkingen, het aanvragen van een optieperiode of voor het maken van een bezichtigingsafspraak belt of mailt u gerust.

We horen graag van u.

Biena Bolhuis

www.dinklerprinz.comAntwoord van NAUPAR | nautische partners

Beste Marielle,

 

Ik weet niet of jullie al aan varende accommodatie hebben gedacht? Wij hebben namelijk 1 zeilschip binnen onze vloot dat aan jullie wensen voldoet: het spiegelretourschip Soeverein. Zie ook www.naupar.nl/soeverein .

Het schip is ook nog beschikbaar in het weekend van 9 oktober 2015. 

 

Het schip kunnen jullie gebruiken voor zowel vervoer, vermaak als verblijf inéén!

 

Wanneer jullie een concreet aanbod wensen te ontvangen dan zien wij uit naar jullie reactie!

 

Met vriendelijke groet,

NAUPAR |  Nautische Partnes | Lelystad

088-2525 000

info@naupar.com  


Antwoord van Marielle

Bedankt voor jullie suggesties!