Westerweelde Groepsaccommodatie


Roelagerweg 4 9561 TR Ter Apel
0599324441 Klik om te bellen

Over Westerweelde Groepsaccommodatie

Westerweelde bestaat uit een bijzondere groepsaccommodatie / kampeerboerderij van 20 tot 30 personen op de grens van Groningen en Drenthe. De accommodatie heeft 9 slaapkamers, 3 verblijfsruimtes en een grote keuken.

De groepsaccommodatie ligt op een prachtig natuurterrein, met ontelbare mogelijkheden voor sport, spel en ontspanning. Bovendien loop je vanaf het terrein direct het aangrenzende Roelagerbos in. Diverse wandelroutes leiden u door de prachtige Ter Apeler bossen. En mocht u van varen of vissen houden, Westerweelde ligt aan doorgaand vis- en vaarwater.

Op ons 4 hectare groot terrein bevinden zich o.a. een zwemplas met een zandstrand en een kampvuurplaats, een sportveld en diverse weilanden met verschillende dieren. Kortom, een prachtige plek voor een familieweekend of een weekendje weg met vrienden of collega\'s. Ook is Westerweelde een ideale plek voor het organiseren van schoolkampen, werkweken en vakantiekampen.

Rondom de groepsaccommodatie is veel ruimte om te spelen, ook voor kleine kinderen.

U bent altijd van harte welkom wanneer u vrijblijvend onze accommodatie wilt komen bekijken. Wilt u direct weten of de accommodatie in de door u gewenste periode nog vrij is, kijk dan bij: ´BESCHIKBAARHEID & TARIEVEN´ op onze website westerweelde.nl.

Graag tot ziens op Westerweelde!

Foto's

tuin

Westerweelde Groepsaccommodatie in het kort

Soort groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie
Kampeerboerderij

Faciliteiten

Draadloos internet
Speelweide
Televisie
Terras
Vaatwasser
Vergaderruimte
Voetbalveld
Warm en koud water

Groepsgrootte

Groepen tot 50 personen

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

Westerweelde Groepsaccommodatie


Roelagerweg 4 9561 TR Ter Apel
0599324441 Klik om te bellen